Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
50973,54362
Players nickname
coaaa milenkovic
Administrators nickname
KRISTINA SAYK
Date
Mar 22, 2024
Time
OKO 23:50 I 4:50
Proofs
\\\

CoA AmAtO

Player
Player
DOBIO SAM 60 DANA BAN ZBOG 5 SPREJA JA STVARNO MILIM DA JE TO PUNO I DA SAM REDOVAN IGRAC A NA MEJN SAM DOBIO BAN NA 30 DANAN ZBOG 6.17 TO JE MENI JAO GLUPO PRAVILO STA VAMA ZNACI DA VIVITE VI KAKO ALT+TABAM AKO IMATE SVE JASNO NA POVU I SVE SE JEASNO VIDI NE RAZUME STA VAMA ZNACI DA SE VIDI KAKO JA ALT+TABAM AKO MOZETE DA MI DADE AN BAN SA BILO KOJEG ACC POSPT STVARNO VOLIM DA RP-A I VECINU SVOG DANA PROVEDEM RP-OM HVALA

CoA AmAtO

Player
Player
Stvarno ne razumem da je ban 60 dana zbog nekih sitnica a druho da nije doslo do odluke kade ste me kaznili za 6.17 ja ne bih na main nista prebacivao i stvarno ne razumem sto mi niste prihvatili zalbu da 6.17 posto ima tamo pise sve lepo znaci kada sam pocinjao igrat i raspitivao se kako da snimam rekli su mi vecina njih kojih sam pitao preko obs neko mi je peporucio preko graficke ali ja sam ali mi nije bila odgovarajuca graficka ako bi ste mogli molim vas da me an banate na bilo koj acc bas bi vam bio zahvalan hvala u svako slucaju
DOBIO SAM 60 DANA BAN ZBOG 5 SPREJA JA STVARNO MILIM DA JE TO PUNO I DA SAM REDOVAN IGRAC A NA MEJN SAM DOBIO BAN NA 30 DANAN ZBOG 6.17 TO JE MENI JAO GLUPO PRAVILO STA VAMA ZNACI DA VIVITE VI KAKO ALT+TABAM AKO IMATE SVE JASNO NA POVU I SVE SE JEASNO VIDI NE RAZUME STA VAMA ZNACI DA SE VIDI KAKO JA ALT+TABAM AKO MOZETE DA MI DADE AN BAN SA BILO KOJEG ACC POSPT STVARNO VOLIM DA RP-A I VECINU SVOG DANA PROVEDEM RP-OM HVALA

Status
Not open for further replies.
Top Bottom