Teo, prvo se informiši pa se javi, nisam imao 3 acc, imao sam 4Banovan na 3 acc pa sad place sto ne moze igrati upao je u depresiju momci nemojte tako.Pitanje je vremena kad ce napraviti jos jedan acc
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Teo, prvo se informiši pa se javi, nisam imao 3 acc, imao sam 4Banovan na 3 acc pa sad place sto ne moze igrati upao je u depresiju momci nemojte tako.Pitanje je vremena kad ce napraviti jos jedan acc
OFFTOPIC DA SE KAZNI!!HAHAAAHAHAHAAH GLE KINDERA MAJKO SVETA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA PA TI I JESI TALENTOVAN DA GLUMIS DEBILAKad budeš uzeo prvo mjesto na talent show kao ja, javi se
A do tada pozz
NEMORA DA GLUMI NEGO VEC JESTEHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA PA TI I JESI TALENTOVAN DA GLUMIS DEBILA
Offtopic da se kazni!!NEMORA DA GLUMI NEGO VEC JESTE
pedercino buljasuuu ubij seTetoviraj sebi na celu da ti pise "Ja sam i***t" u njegovom Tattoo iznad poste broj 246.
Kako kaze nas gos. Coby Redington ID 28427 na black marketu: ,,Evo ga Bake, sin propalog pjevača".NEMORA DA GLUMI NEGO VEC JESTE
A ko je Urke.Nije ovo bake nego urke zemunac mali specko koji bi popusio evionu za jednu pesmu da mu otpeva sta god evion kaze on to radi alo cimatoru ajde po cigare da mi odes
znas li citat??Kako kaze nas gos. Coby Redington ID 28427 na black marketu: ,,Evo ga Bake, sin propalog pjevača".