Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP | Korumpirana Biografija | Jaki Panj | 45040

Rejected
Status
Not open for further replies.

Jaki Panj

Player
Player
Joined
Jun 24, 2023
Messages
147
Organizacija: SAHP

Ime: Jaki Panj
Starost: 27
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Amerika
Pol: Muski
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Siva
Tetovaže: Obe ruke, obe noge i ledja
Prednosti: Brz, Snazan, Vid
Slabost: Plivanje, tvrdoglavost

Životna priča:
-Jaki Panj je rodjen 1996. godine u gradu Las Vegas. Sa svojom porodicom je ziveo u opasnom kraju grada. Otac mu je bio pekar, a majka taxi vozac. Jaki je nakon pohadjanja srednje skole odlučio da pomaže ocu oko njegovog posla. Zajedno su bili veoma sjajni pekari i njihova pekara je osvojila nagradu za najbolju pekaru u gradu te godine. Naravno, to se nije svidelo pekaru Žicku te je posalo nepoznata lica da uniste pekaru. Moj otac je iz besa otisao do pekara Žicka da ga ubije ali mu nije islo za rukom. Žicko ga je sacekao sa sačmaricom i ubio ga. Jaki je saznao za to tek nakon 2 nedelje. Zbog takve tragedije Jaki je svoju majku ostavio i otisao u drugi grad. Ostatak života je proveo siromašno kod Mićka Pelikana, njegovog dobrog druga, u kući u Paleto Bayu.

Priča o karijeri:
Prvi Jakijev posao je bio u LSPD-u kao Komunalac. Radio je tu nedelju dana dok nije uradio transfer u Vladu. Tamo je vodio sektor po imenu USSS gde se dobro proslavio. Jakiju je oduvek hteo hapsiti ljude, te je otišao u SAHP. Bio je zadovoljan poslom, pa je ostao na malo duže vreme. Nakon SAHP-a je otisao u undercover organizaciju FIB gde je imao dobru poziciju. Jakii je uspesno odradio posao u FIB-u, pa je odlučio otići u Vojsku na kraju mandata. Zaposlio se u Vojsci i video je da je Vojska organizacija za koju je potrebno dosta discipline i rada, sto Jaki nije imao dovoljno do sada. Jaki je otisao ponovo u SAHP i odlučio je tamo ostati. Jaki je radio dosta u SAHPu te je zavoleo SAHP da ga sada zove “drugom kućom”. Jaki je Asistent Drzavnog Sheriffa koji je po njegovom misljenju najbolji Sheriff do sada. Naravno to je bio Mick Thomson. On je dobio njegovo veliko poverenje i sada mu je Asistent.

Ishodi:
1- Jaki može da vozi,veže,vuče,pruža prvu pomoć,otvara PDA i skuplja stvari sa poda dok u ruci drži pištolj
2- Jaki može od privedenih lica da trazi da mu predaju bilo koje oruzje,municiju,pancire drogu i novac do 100k
3- Jaki je jako sklon korupciji i ako bude uhvaćen burno i brzo reaguje.Kolegu koji ga uhvati u korupciji može opljackati,ubiti i slomiti mu kamericu (me/do/try) kao i civila jer nabolji svedok je samo mrtav svedok.
4- Jaki moze pustiti na slobodu, ocistiti dosije ili ukloniti poternicu licu bitno njemu
5- Jaki moze posedovati, prodavati, kupovati, koristiti sva legalna i ilegalna oruzja{heavy sniper,machine gun} koja se mogu nabaviti u gradu osim iz svoje organizacije.
6- Jaki moze ici u borbu 2v1 zbog svojih borilackih vestina
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,696
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom