Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
45101
Players nickname
Pera_Momcilovic
Suspect ID
5168
Date of violation
Mar 23, 2024
Time of violation
11:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=QYZZpP56Vgs

Brando Gagic

Player
Player
Zeleo bi da se Mujo Simba i Abraham ukljuce za ove kazne oko ulaska pre vremena u krug zone i da se uvede ban od 15 do dozivotno ako se ponavlja igrac sa krsenjem istog pravila. Svaki off topic da se kazni i da se stane ovom na put vec jednom da uzivamo malo u igrici. Drugi id ce se videti kad ovaj kiko okaci pov i da se najstrozije kazne. Pozdrav od Cika Branda ugodan i lep vikend!

Brando Gagic

Player
Player
nisu izasli nego su dobili moj blagoslov da izadju jer nisu za moju familiju. ako si bas radoznao. prvo se raspitaj pa onda komentarisi . a pritom imas 10 godina i seres bolje drzi jezik za zubima

Brando Gagic

Player
Player
dobro je bre smrdo mali ajde uzivaj treba pravilo za vas. koji si id i idalje radis te smradovske fore. nemoj da me provociras posle places vamo na diskordu da povucem zalbu... malo ti je mutna ona zelena cisterna jako kad gledas dole iza elektrika. neka poglelda admin dobro taj tvoj redux jer ste svi skloni citovanju i skriptama raznim. a ja vas jebem samo sa sokovima. uzivaj uci da bi bio kao ja

Kiko Smith

Player
Player
dobro je bre smrdo mali ajde uzivaj treba pravilo za vas. koji si id i idalje radis te smradovske fore. nemoj da me provociras posle places vamo na diskordu da povucem zalbu... malo ti je mutna ona zelena cisterna jako kad gledas dole iza elektrika. neka poglelda admin dobro taj tvoj redux jer ste svi skloni citovanju i skriptama raznim. a ja vas jebem samo sa sokovima. uzivaj uci da bi bio kao ja
Moj Redux je Legalan.

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • ID (5168) potrebno da dostavi POV sa eventa od trenutka kada ulazi u krug.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom