ko nema jel treba daa saljime i ja?a ovaj drugi je rekao da nema pov sa fabrike id 4108
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ko nema jel treba daa saljime i ja?a ovaj drugi je rekao da nema pov sa fabrike id 4108
Evo vako moj pov de smo usli Watch brando vikat vaka | StreamableNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
ID (5168) potrebno da dostavi POV sa eventa od trenutka kada ulazi u krug.
nemam isti proveri aj moje nebo samo grey njegov neznm imam ogradu legalan reduxIsti redux imate koji nema ogradu
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
ID (5168) potrebno da dostavi POV sa eventa od trenutka kada ulazi u krug.
Pov od trenutka Pocetka eventa.
Konte je zbog toga dobio ban redux je legalan ne koristim ga samo ja Koristi Cole Venom i ostala ekipa kad ugasis settings u gta 5 odrada se makne i neke ostale Teksture.Druze ne mozes ogradu da izbrises ajde nemoj se zamlacivati majke ti na tu bliznu koga pravis ludim?
brate neznam ali ovaj redux sta ja sada imam poslao mi je cole i rekao mi je da je REDUX legalan i da ga on koristi da Boost FPS ali ja znam kad ugasis u Settings Extened Distance Scaling ne vide se ograde neke i neke teksutureVidi drugo je na daljinu ucitavanje texture a drugo je ovo na 5 metara i taj cole isto ubija kroz pesak i zidove i on ce doci na svoje .
sto bi se mi videli za 60 dana kad ja imam Twink?Vidimo se za 60 dana a i cole moze kad vec garantujes za njega da ima isti