Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
32718
Players nickname
Aleksandar Stojcevicc
Suspect ID
12924
Date of violation
Mar 23, 2024
Time of violation
15:34
Proofs
https://youtu.be/0FMiF-LzxME

Biznismen

Player
Player
Jel moguce da pokusavate da nabijete warn ja neverujem da nemate pametnija posla nego da nabijate warn gledajte svoja posla sta vas biga jedino ako vas neko ubija bez razloga i psuje vam nesto onda uredu al nerazumem sta pokusavate nabiti warn namerno jer vam je krivo sto mozda vas neki covek nije uzeo ems

Biznismen

Player
Player
A i mozda se desio bug mozda ste bolnicaru bili u zemlji ha nisi o tome razmisljao

Anja Plavsic

Player
Player
Kad se desi ovakva situacija i pravda se neko sa argumentom "mozda Vam je bio u zemlji" tad zoves admina da ti pokusa pomoci i da TPa unesrecenog, ili kazes jasno i glasno "Gospodine ne vidim Vas, zao mi je ne mogu Vam pomoći". Kako ocekujete da se ovako nesto ne prijavi kad nit kazete nesto na intervenciji niti pozovete admina da pokusa rjesiti problem. U ulozi bolničara kad ste na intervenciji morate učniti sve da pomognete osim u situaciji kad vam se prijeti i neko Vam sa oruzjem ne dozovljava da pomognete unesrecenom. Ovdje ne vidim pokusaj nabijanja warna, nego evidentno ne poznavanje pravila koje je rezultiralo zalbom na organizaciju.

Sportski pozdrav!

Miki Gelender

Player
Player
Kad se desi ovakva situacija i pravda se neko sa argumentom "mozda Vam je bio u zemlji" tad zoves admina da ti pokusa pomoci i da TPa unesrecenog, ili kazes jasno i glasno "Gospodine ne vidim Vas, zao mi je ne mogu Vam pomoći". Kako ocekujete da se ovako nesto ne prijavi kad nit kazete nesto na intervenciji niti pozovete admina da pokusa rjesiti problem. U ulozi bolničara kad ste na intervenciji morate učniti sve da pomognete osim u situaciji kad vam se prijeti i neko Vam sa oruzjem ne dozovljava da pomognete unesrecenom. Ovdje ne vidim pokusaj nabijanja warna, nego evidentno ne poznavanje pravila koje je rezultiralo zalbom na organizaciju.

Sportski pozdrav!
nisi ti sportista

Last edited:

Anja Plavsic

Player
Player
nisi ti sportista ti si picka
Nadasve fina kultura i odgoj, navela sam Vam greške koje ste naveli i kako da popravite to u budućnosti i zaštitite i sebe i organizaciju, to se zove konstruktivna kritika, ništa loše u tome svemu nema, sve je do pojedinca da li će je prihvatiti, shvatiti ili na ovakav način odbiti.

Sportski pozdrav!

Miki Gelender

Player
Player
Nabijem Vas sve na kurac koji pukusavate ugasiti organizaciju.Stvar pojedinca da li cete se nabiti ili cete odjebati, Hvala!

Anja Plavsic

Player
Player
Da li u mom komentaru postoji ijedan indikator koji Vam želi ugasiti organizaciju? Navedi mi nešto iz mojih rečenica.

Ono što je napisano kako da rješite problem u datom trenutku, da čuvate POV sa intervencija ili da zovete admine da Vam pomognu kad imate ovakvu situaciju.

Tvoja kultura i izražavanje samo govori o tome kakav si zaista, kritiku primiti ne možeš, a život je pred tobom da ga živiš punim plućima i da se naučiš postaviti prema svim životnim preprekama.

Sportski pozdrav!

Miki Gelender

Player
Player
Da li u mom komentaru postoji ijedan indikator koji Vam želi ugasiti organizaciju? Navedi mi nešto iz mojih rečenica.

Ono što je napisano kako da rješite problem u datom trenutku, da čuvate POV sa intervencija ili da zovete admine da Vam pomognu kad imate ovakvu situaciju.

Tvoja kultura i izražavanje samo govori o tome kakav si zaista, kritiku primiti ne možeš, a život je pred tobom da ga živiš punim plućima i da se naučiš postaviti prema svim životnim preprekama.

Sportski pozdrav!
Dirnete me nekad ovako poucnim citatima sa facebooka , razmisljam da volontiram nakon ovoga.

Anja Plavsic

Player
Player
Dirnete me nekad ovako poucnim citatima sa facebooka , razmisljam da volontiram nakon ovoga.
Možda ti volontiranje nije loša ideja, skupina ljudi koja se skupi u raznim volonterskim organizacijama ti može podjeliti određeno znanje iz svih aspekata života, kulture, ponašanja i primjerenog rječnika. :)

Sportski pozdrav!

Miki Gelender

Player
Player
Možda ti volontiranje nije loša ideja, skupina ljudi koja se skupi u raznim volonterskim organizacijama ti može podjeliti određeno znanje iz svih aspekata života, kulture, ponašanja i primjerenog rječnika. :)

Sportski pozdrav!
Realno treba neko cistiti ova govna poput Roland Mikse i tako tih

Pura Skankovic

Pura
Player

Sportski pozdrav!
MA STA TI SPORTISTU GLUMIS NISI TI SPORTA VIDIO BOLAN DI SAN JA DOKTORIRA DZEPNI BILIJAR SINE SJEDAJ DOLE

Anja Plavsic

Player
Player
MA STA TI SPORTISTU GLUMIS NISI TI SPORTA VIDIO BOLAN DI SAN JA DOKTORIRA DZEPNI BILIJAR SINE SJEDAJ DOLE
Možda nisam sportista, ali maternji jezik, književnost i gramatika mi nisu strani kao tebi :) Nepismenost je boljka modernog doba :)

Sportski pozdrav!

Zgembo.

Player
Player

Sportski pozdrav!
Da cuvamo POV? Imam danas oko 100 intervencije da li to znaci da moram svaki POV cuvat 48h i da moram gledat stalno hoce lu me ko reportat???

Anja Plavsic

Player
Player
Da cuvamo POV? Imam danas oko 100 intervencije da li to znaci da moram svaki POV cuvat 48h i da moram gledat stalno hoce lu me ko reportat???
Ako si imao sumnjivu situaciju, niži si rank, javiš to višem ranku objasnis, zoveš curatora koji je stalno pristuan da ti pomogne. Doslovno nema ni jednog argumenta za ovu situaciju nego da bezveze ORG dobije kaznu.

Rješenje je ovdje bilo zvati admina ili jednostavno na glas reći ''Gospodine ne vidim Vas, žao mi je, postoji problem" i ideš dalje.

Samo tad imaš pokriće da te neko ne prijavi za baš bezveznu situaciju.

Sportski pozdrav!

Zgembo.

Player
Player
Ako si imao sumnjivu situaciju, niži si rank, javiš to višem ranku objasnis, zoveš curatora koji je stalno pristuan da ti pomogne. Doslovno nema ni jednog argumenta za ovu situaciju nego da bezveze ORG dobije kaznu.

Rješenje je ovdje bilo zvati admina ili jednostavno na glas reći ''Gospodine ne vidim Vas, žao mi je, postoji problem" i ideš dalje.

Samo tad imaš pokriće da te neko ne prijavi za baš bezveznu situaciju.

Sportski pozdrav!
Kako cu rec to kad ne vidim gdje je?

Anja Plavsic

Player
Player
Kako cu rec to kad ne vidim gdje je?
Pridješ određenoj lokaciji to jest markeru, stisneš N, i samo na glas da te se čuje i kad ti snimaš i kad snima onaj ko je pozvao htinu pomoć, tad u toj situaciji imaš pokriće, ali najbolje rješenje je zvati admina.

Ja sam čak pokušavala sa podešavanjima smanji grafičke postavke, udaljiš se cca 50m od markera gdje je unesrećeni i vratiš, nekad radi nekad ne.

To jeste bug što se dešava, ni prvi ni zadnji kojima se desilo, ali svakako bolje je reći na glas ne vidim Vas imati snimak te situacije, ili zvati admina, tad si siguran da se neće neko žaliti.

Sportski pozdrav!

Anja Plavsic

Player
Player
Dijete jesi ikad cuo da ljudi imaju drukcije naglaske
Ko je spominjao narječja i naglaske. Tačka, zarez, red riječi u rečenici, velika i mala slova, korištenje prostih riječi u nedostatku kulturnih su sve oličje nepismenosti i nekulture.

Sportski pozdrav!

Leon Zaza

🍃🗽🍃
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • U pitanju je bug, di 1 igrac ne vidi drugog. EMS radnik vam je poceo pruzit pomoc, Zbog VDM-a se otkazalo.
    S time što ems radnik nije ništa rekao ili poduzeo, bit će skrenuta pažnja EMS-u.

Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom