Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

David Makedonas

Player
Player
Ime naše porodice: La Makedonas

Leader porodice: David Makedonas 56072

Broj kuće porodice: 591

Discord Leadera Porodice: davidmakedonas

Forum Link od vlasnika porodice: Davidos Makedonas

Istorija porodice: Mi smo nastali veoma cudno ali interesantno nakon sto sam ja otisao nazad u Mexiko nasao sam jednu grupu sta su isto Latino Makedonci i poceo sam da se druzim sa njima i oni su mi posle par meseci zapoceli da mi kazuju da nemamo niko para i moramo da zapocnemo sa nekakvim poslovima , odma se neko pronasao da kaze najbrze mozemo da zaradimo pare tokom kriminala i ja sam predlozio da sa nasim 1000 dolara kupimo na crno pistolje i opremu i da napadnemo neciji bunker sta stampa pare u njemu . Nakon par dana nasli jedan Bunker sa 200k u njemu i poceli smo da pravimo plan da ga napadnemo i resli smo da udjemo skrisum ali je bilo alarma i dosli su oni a bilo ih je 5 a nas samo 3 ali nismo se predali ubili smo ih i uzeli pare i otisli. Nakon toga smo otisli na stanu ne praveci problema ali su nas problemi jurili i trazili su nas dosta ljudi za te pare . Nakon mesec dana nije nas niko vise trazio i poceli smo da nalazimo vise clanova za nasu grupu i da se nazovemo La Makedonas i da pocnemo sa ozbiljnim poslovima kao sto su pljackanje Banke,Bankomata,Prodavnice i tako dalje . Do dan danas ima nas vise od 20 nas i radimo svakakve kriminalne poslove i niko nam nemoze nista zato sto smo sakriveni i dosta sigurni zbog nasig Talenta i vestina . I tako je nastala Grupa sto je postala u Porodicu sto je pod imenom La Makedonas.

Poslovanje: Momentalno nemamo nikakvih familijarnih biznisa ali zato sad spremamo se da pocnemo da sakupljamo neke biznise za familiju i da budemo jaci u biznise u familijie

Ciljevi:
1. Da budemo u top 25 familija u celom Gradu .
2. Da imamo puno vernih i loyalnih ljudi u familiji
3. Da imamo puno Biznisa i sve sto nam treba za Familiju da budemo sto jaci.

Pravila Porodice:

1. Na Fam Evente mora Fam outfit.

2. Ne sme da se vredjaju nikako Clanovi Porodice a posebno HC.

3. Mora da se ide na svaki Event ako ste u Gradu.

4. Nema nikakva vrsta kradje u Familiju .

5. Molba za povecanje ranka ili bonuse nema , to nadgledavaju HC

Rankovi:

Rank 1. - El Makedonas : Nov clan Porodice i ne zna jos puno stvari o nama.

Rank 2. - La Makedonas : Clan koji se prilagodava na nasa pravila i razumeva malo sistem Porodice

Rank 3. - El Fuego Makedonas : Ovo je za one sto su naucila sistem i pravila ali mogu i bolje.

Rank 4. - Hermoso Makedonas : Clan koji ide na Evente i zna malo vise za Porodicu i sklapa se sa nama.

Rank 5. - Guapo Makedonas : Clan koji je redovno ovde i radi svoje poslove kako treba.

Rank 6. El Salivotas Makedonas : Clan je iskustan u svoj Rad , zna sta radi i pocinje da shvaca dosta bolje od svih.

Rank 7. - Mafioso Makedonas : Clan je Mafijas radi svakakve Akcije i vodi clanove da rade svoje poslove svaki dan.

Rank 8 - Buchon Makedonas : Clan koji radi dosta poslova i pomaze za Porodicu najvise sto moze i pokusava da drzi Porodicu pod kontrolom.

Rank 9. - Don Neto Makedonas : Zamenik Porodice , mora da odrzava Porodicu kad Glava nije tu.

Rank 10. - El Jefe Makedonas : Glava Porodice , komanduje svima i nesme niko da ga ne slusa.

Logo Porodice:

image.png

Porodicni Outfit:
20240323190106_1.jpg

Michael Goat

Player
Player
Prihvatam vašu neformalnu organizaciju!
Hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idite protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24-48 sata u igri i na discordu

Na GRAND discordu obavezni ste da upisete svoje ime po formatu Ime familije | Ime inGame

David Makedonas

Player
Player
Promena lidera
Staro ime lidera: David Makedonas
Novo ime Lidera: Lazar Rokafella
Discord novog lidera: lazarz98
Forum novog lidera: Lazar Rokafela

Lazar Rokafela

Player
Player
Promena lidera