Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS Korumpirana Biografija | Miki Flo | 20055

Rejected
Status
Not open for further replies.

Miki Gelender

Player
Player
Joined
Dec 23, 2022
Messages
66
Organizacija: EMS

Ime: Miki Flo
Spol: M
Dob: 38 god
Nacionalnost: Srbin
Mjesto rođenja: New York
Boja očiju: crna
Boja kose: nema kosu
Tetovaže: celo telo , izuzet lica i sake
Snage: Mentalno stabilan , strpljiv.
Slabost: lako me iznervirati

Životna priča ( 100+ riječi) :


Miki Flo rođen je 25. srpnja 1985. godine u New Yorku. Od malih nogu pokazivao je znakove izvanredne inteligencije i znatiželje prema znanosti. Nakon završetka srednje škole, upisao je medicinski fakultet na Sveučilištu Columbia, gdje je briljirao svojim akademskim uspjehom i istraživačkim radom.

Nakon diplomiranja, odlučio se specijalizirati za kardiotorakalnu kirurgiju. Svoju specijalizaciju je obavio u renomiranoj bolnici Mount Sinai, gdje je pokazao izuzetnu stručnost i posvećenost pacijentima. Nakon stjecanja potrebnog iskustva, postao je vodeći kardiotorakalni kirurg u istoj bolnici.

Miki je poznat po svojoj stručnosti, empatiji prema pacijentima i izvanrednim kirurškim vještinama. Tijekom svoje karijere, sudjelovao je u mnogim složenim operacijama srca i pluća, spašavajući brojne živote i poboljšavajući kvalitetu života svojih pacijenata.

Osim što je stručnjak u svojoj medicinskoj praksi, Miki je i aktivni sudionik u humanitarnim misijama diljem svijeta. Putujući u zemlje pogođene ratom i prirodnim katastrofama, pružao je medicinsku pomoć i nadu onima kojima je to najpotrebnije.

Kada nije u operacijskoj sali ili na humanitarnoj misiji, Miki uživa u trčanju po Central Parku i sviranju klavira. Oženjen je svojom dugogodišnjom partnericom, s kojom dijeli ljubav prema putovanjima i gastronomiji.

Mikijeva strast prema medicini, predanost pacijentima i humanitarni rad čine ga istinskim uzorom za svoje kolege i inspiracijom za mnoge. Njegovo naslijeđe ostat će trajno, obilježavajući ga kao jednog od najistaknutijih medicinskih stručnjaka današnjice.

Zbog svojih vestina presao je u Los Santos da radi za profesionalnu organizaciju lidera Vlade Flow.

Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )
 
Last edited:

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,691
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom