By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!brate sta ce mi uopste obs za snimanje kad imam nvidia graficka burazeru mislim ako treba dokaz nije problembrate obs koristis za snimanje molim da se resi ovo
buraz broji sekunde nije rekao zasto broji sekunde dvojca pucaju dolazim do treceg da kazem sta rade likovi treci najlaganije sa pumparicu u ruke bleji i prica na radio 4 dolazi sa auto gazi mislim strasnoPa ti prijatelju ne znas sta pricas i sta kacis prvo stajes iza auta namerno smece od coveka Administracijo zbog ovakvih propada planeta molim da se ovaj idiot regulise i da ne snimaju preko OBS kao sto u pravilima pise hvala
sasvim druga stvar jasno se vidi da je nvidia uplajneo krugic za snimanje dole desno kad startas snimanjePa ti prijatelju ne znas sta pricas i sta kacis prvo stajes iza auta namerno smece od coveka Administracijo zbog ovakvih propada planeta molim da se ovaj idiot regulise i da ne snimaju preko OBS kao sto u pravilima pise hvala
pusti ih vidis da se cimaju lepotani 4 panela da odbrane zovu 3 familijeZnate da cete dobiti kaznu pa sad pisete gluposti svaka cast
Aaaaaaaaaaaaaapusti ih vidis da se cimaju lepotani 4 panela da odbrane zovu 3 familije
Vidi se da pojma nemas hahahahahaBrat prica sa shotkom na radio…
A kako ti pricas sa ki... u ustima?Brat prica sa shotkom na radio…