Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Daki Fein

Participant
Leader of unofficial org
Joined
Jul 23, 2023
Messages
49
Ime: Daki Fein
Pol: Muski
Starost:32
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Sandy Shores
Otac: Luka
Majka: Ashley
Težina: 115kg
Visina: 190cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Braon
Tetovaže: Po celom telu
Prednosti: Fizicki spreman, ume dobro rukovati oruzjem, snalazljiv
Slabost: Kocka, zene, alkohol...

Zivotna prica: Daki Fein je rodjen u tamnom delu Sandy Shoresa . Njega je odgajao njegov stric Jovan i majka Ashley. Kao mali je sa strikom voleo da ide u streljanu gde je naucio da rukovodi oruzjem i gde je izgubio strah za njih. Kao mali daki je voleo mnogo da se tuce gde je naucio da se brani u 2v1 situacijama, posto nije imao drugare. Posto je njegova porodica bila sirotinja, on se uclanuje u The Families gang gde skuplja kamencice za neki dolar. Tako njegova porodica ima od necega da zivi. Daki je od malena imao problem sa vidom te mu je dioptricar prepisao da nosi naocare. On zbog straha uvek ima skrivenu kamericu na tim naocarama zbog svoje sigurnosti. Uglavnom, kako vreme prolazi i on raste u rangovima u The Families Gangu. Posle mnogo godina on saznaje jednu sokantnu vest. Njegov deda je vodja genga The Families. On posle toga prihvata neke ozbiljnije zadatke. Kao sto su talacke, pljacke i nemoralne radnje. Tu jos vise prevladava strah od svega i postaje jos vise agresivan. Posle toga oni rade pljacku gun stora , ali ne uspevaju i svi su pohapseni. On odlezava 20 godina u zatvoru gde sa svojih sadasnjih 31 godina otvara familiju DOXED. Tu prikuplja clanove i ekipu i sprema se za jos zeznutiju stvar. Trenutno se krije od vlasti da ne bi bio otkriven i uhapsen od strane njih.

Ishodi:
1. Daki zbog svojih tuca i pucanja u streljani moze da ide na 2v1 u bilo kom trenutku.

2. Daki je vešt u pružanju prve pomoći, pretraživanju lica sa bilo koje strane, pljačkanju, kupljenja stvari sa poda, vuči i ubacivanju ljudi u vozilo s revolverom u ruci zbog njegovog iskustva.

3. Daki zbog njegovog prezivelog straha mogu da ga pljackaju samo ako ima minimum tri puske na glavi (nema strah od dve)

4. Daki može da rukuje oružijem visokog kalibra kao što su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun zbog njegovog iskustva sa bandom i pre.

5. Daki ima kamericu upaljenu 24/7 koja je zakacena na njegove naocare.
 
Last edited:

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,691
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom