Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24966
Players nickname
Misa Stankov
Suspect ID
52814
Date of violation
Mar 25, 2024
Time of violation
15:37
Proofs
https://youtu.be/BOiNqmB2wVI

milosst686

Player
Player
Lik i ortak mi ukrali kola i ubili me ispred Berze
Ukoliko misle da je greska, Neka dostave njihov pov, jer mi nisu ni brojali ni nista, samo me je lik reko udalji se od auta, i odma poceo da puca

OgiKing

Player
Player
Ukoliko misle da je greska, Neka dostave njihov pov, jer mi nisu ni brojali ni nista, samo me je lik reko udalji se od auta, i odma poceo da puca
Kradem ti auto kakav problem? Reko sam ti da se odaljis a ti kreces da me udaras sta treba da pustim da me ubijes sakama ili da me izbacis iz animacije?POJASNI

milosst686

Player
Player
Kradem ti auto kakav problem? Reko sam ti da se odaljis a ti kreces da me udaras sta treba da pustim da me ubijes sakama ili da me izbacis iz animacije?POJASNI
nemas prava da krades u GZ, a ja te nisam udarao nego sam usao u svoj auto.
Pusti pov, pa će da se vidi da te nisam niti jednom udario, a ti pucas bez razloga

milosst686

Player
Player
Ako nećes da okacis pov nemoj ni da pricas, jer ne znas pravila, ako znas, znao bi da si prekrsio pravila i ćutao bi, ili pi dokazao suprotno
P.S. Ti si ili krao kola ili me ubio, posto ste bili dvojica, onaj sto je ukrao, njega ne znam ko je, jer nisam upalio kamericu na vreme da uhvatim obojicu na delu

OgiKing

Player
Player
Snimas preko ne dozvoljenog programa

Strogo kazniti
Tako je treba nas kazniti bez celog pov-a momci opustite se i uzivajte

milosst686

Player
Player
Snimas preko ne dozvoljenog programa

Tako je treba nas kazniti bez celog pov-a momci opustite se i uzivajte
Bukvalno se sve vidi, ako je softver bitniji od pravila, onda ne treba da te kazne. A ja ću isto tako da igram ne poštovaći pravila, pa možda ću čak i da te jurim po mapi, piću mg svaki dan i juriti te po serveru

zaki sikter

Player
Player
nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Dostavi te POV od pocetka situacije
ROK 8h

milosst686

Player
Player
nemam duzi pov, neka ne mora da ih kaznite, i onako niko ne poštuje pravila, a vi trazite neke gluposti tokom prijave, tako da se vidida stitie ljude koji krse zakon, zato i dosta ljudi odlazi

milosst686

Player
Player
bukvalno imas dovoljno dokaza da ih kaznis ako oćes, ko neće uvek nađe glup razlog, a pritom je lik i priznao da je uradio to

Status
Not open for further replies.
Top Bottom