By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Decko ako taj lik nas nije riporto vec i ti dodjes i kao ako okacis i on ce okaci pa eto ti sad nemoj se izvlacis admini nek odlucePozdrav,moja poruka nikad nije sadrzala blackmailing i ovo je izvuceno iz konteksta,da razjasnim
Decko je rekao kako ce me reportati za G.P 6.15 sve 5 ali problem je sto ako bi me reportao na tome povu se vidi kako 3 clana pucaju i to je warn na org sto svakako niko ne zeli...
Moja poruka nikad nije sadrzala bilo kakav vid blackmailinga niti prijetnje cisto savjet jer bi bio warn na org ako reporta...
Takodje ne moze se svrstat pod blackmail jer mu nisam prijetio ni zahtjevao od njega nesto tako da cist pokusaj namjestanja bana
Takodje nedovoljno dokaza ne vidi se cijeli razgovor .
Hvala LP
nigdje ti nisam zaprijetio napisano to i je da cemo dobit warn ako okacis sam protiv svoje org radis...cisto namjestanje....treba te stavt na bl za rs zlocinDecko ako taj lik nas nije riporto vec i ti dodjes i kao ako okacis i on ce okaci pa eto ti sad nemoj se izvlacis admini nek odluce
Hahahahhaha lagano bro vidjecemo🫡nigdje ti nisam zaprijetio napisano to i je da cemo dobit warn ako okacis sam protiv svoje org radis...cisto namjestanje....treba te stavt na bl za rs zlocin
Nzm ja ko radi protiv org kad pretis da ce tboj lik okaci ako ja tebe okacim al aj tvoje pricenigdje ti nisam zaprijetio napisano to i je da cemo dobit warn ako okacis sam protiv svoje org radis...cisto namjestanje....treba te stavt na bl za rs zlocin
ja te nisam okacio nit te je moj lik okacio ti si jedini okacio malo razmisli sta pricas al zapamti sve se vracaNzm ja ko radi protiv org kad pretis da ce tboj lik okaci ako ja tebe okacim al aj tvoje price
.Dobro vece gospodo!
Ovdje ti je momak samo dao prjedlog da tebi olaska a ti si sam skocio sebi u stomak! To ti nije blackmailing , kad svatis tu rjec onda mozes reportati nekog za to!
Pozzz!