Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45305
Players nickname
Andrej Kostadinovski
Administrators nickname
Walter Wilson
Date
Mar 24, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/JdoFtbK

andrejko

Дај на некој друга шанса као што Бог ни дал на нас
Player
Postovano i draga administracijo,

Pisem ovu zalbu jel sam dobio ban za G.P 1.8 jel sam postavio panele sa main-a i twink-a sta nisam znao da se nesme ja sam znao da nesmem da imam bilo kakvu kumunikaciju sa main-a i twink-a ali to nisam znao i to je moja velika greska i propust. Stvarno mi odsrca znaci da dobijem unban jel sam na ovom projektu stekao jako dobre prijatelje i lose jel je mene okacio "drug" koga sam ga naucio da zaradi pare, pravila projetka, cene na pijaci i sve ostale stvari pa cak sam imao toliko poverenja da sam mu rekao gde zivim i sve ostale privatne informacije, ali najmanje se treba verovati coveku ali tada je bilo kasno prvo izasao iz org gde sam mu pomogao da udje i precao o njemu sve najbolje stvari i pomogao mu da dobije HC. Covek je izasao bez da mi kaze nista i tako su krenuli nasi odnosi da se hlade. Admin nista nije skrivio covek je ispao najkorektnii i pohvala za Waltera. Do sada sam objasnivao situaciju sta i kako se desilo jedina moja zelja je da se vratim na ovaj projekat i da nastavim da igram na njemu jel mi ovo prvi RP server na kojem sam igrao i stekao sam dosta znanja oko pravila i svega ali ovo nisam znao, ako je moguce da dobijem unban bio bi vam zahvalan do neba i nazad i priznajem kriv sam nebezim od istine ali svako ko radi daj i gresi i niko na ovem svetu nije savrsen pa tako i ja. Hvala vam na citanju ove "zalbe" i nadam se da cu da dobijem unban jel bi mi jako znacilo jel nista drugo nisam igrao sem ovo. Sve najbolje zelim svima i nikada nesirim mrznju. Ako dobijem drugu sansu necu ponoviti istu gresku NIKADA vise.

S postovanjem Andrej Kostadinovski.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom