Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54503
Players nickname
Pesic Blueray
Suspect ID
45249
Date of violation
Jan 23, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/6cppH_GnkD4?si=yaohuxgFl0GUBZqb

Neca.

Player
Player
Igrač je krao iz skladista lider familije nije bio aktivan neko vreme pa me je zamolio da ga okačim umesto njega
Koi ti je ovo forum nalog po redu 15 ili 35, kao i tvom drugaru leonardo lalowski 13219 ima 10 akaunta i deli acc saaa liderom fama od te familije i koristio si xit box kad smo sili na evente + na ja nisam krao nego sam uzimao kada sam branio familiju itd

Pesic Aurahimself

Душа браћи Срце мајци!
Player
evo ovo je leonardo lalowski 13219 koji deli akaunt
zamolio bih da se dotični kazni za off top komentare i ako ima neke dokaze o deljenju account moze slobodno da napravi svoju zlabu u kojoj će te dokaze priložiti

JocaaBoss

Player
Player
Proslo 2 meseca od tad i vi ste se sad setili da ga kacite. Jel vam to nesto uradio IC sto vam ne odgovara pa sad da mu se svetite ?

čucemose

Player
Player
PO PRAVILU ADMIN NEBI TREBAO PRIHVATITI OVU ŽALBU. OČIGLEDNO JE DA SU SE POSVAĐALI ILI NEŠTO PA MU SE ŽELI OSVETITI!!!!!!

Po pravilu logovi iz skladista si večni i igrči mogu da se okače uvek isto kao sto i lider NG kači ljude koji su posle 2 dana krali iz skladista. Takodje gore ti je napisano da lider nije bio aktivan ovaj igrac bi verovatno i pre bio okačen ,ali lider nije bio u mogućnosti da to uradi.

čucemose

Player
Player
Proslo 2 meseca od tad i vi ste se sad setili da ga kacite. Jel vam to nesto uradio IC sto vam ne odgovara pa sad da mu se svetite
Čisto sumljam da je zbog ic razloga pošto kao što i sam vidiš gore su napisali da lider nije bio aktivan i da je to razlog zbog kojeg se dotični sad kači ,a ne pre 2 meseca kad je masovno krao iz skladista.

Marko_Laki

Player
Player
Čisto sumljam da je zbog ic razloga pošto kao što i sam vidiš gore su napisali da lider nije bio aktivan i da je to razlog zbog kojeg se dotični sad kači ,a ne pre 2 meseca kad je masovno krao iz skladista.
Sta lidera fama nije bilo 2 mjeseca ne razumijem??? Kakav je to lider!!! To je babun a ne lider po mom mišljenju iskr.

Stefo Zero

Player
Player
Aj budi covjek i priznaj sta vam je Neca skrivio?
Upali su u NG i pali i naljutili se na Necu jer ih je ubio, makar sam toliko cuo. Po meni nije realno al ni nemoguce da lider fama bude odsutan 2 meseca bez da co-lider fama gleda logove i da ga obavestava o svemu tkd nije po meni opravdanje da posle 2 meseca kace logove jer je Lider bio"odsutan" ( ko je skontao skontao je hahah)

čucemose

Player
Player
Upali su u NG i pali i naljutili se na Necu jer ih je ubio, makar sam toliko cuo. Po meni nije realno al ni nemoguce da lider fama bude odsutan 2 meseca bez da co-lider fama gleda logove i da ga obavestava o svemu tkd nije po meni opravdanje da posle 2 meseca kace logove jer je Lider bio"odsutan" ( ko je skontao skontao je hahah)
i sami znate da su logovi iz skladišta večni nema potrebe da ga branite bio je svestan toga sto radi realno neka snosi posledice ili što bi jedan pametan gospodin rekao "Kad se kurčimo, kurčimo se do kraja"

Status
Not open for further replies.
Top Bottom