x
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Koi ti je ovo forum nalog po redu 15 ili 35, kao i tvom drugaru leonardo lalowski 13219 ima 10 akaunta i deli acc saaa liderom fama od te familije i koristio si xit box kad smo sili na evente + na ja nisam krao nego sam uzimao kada sam branio familiju itdIgrač je krao iz skladista lider familije nije bio aktivan neko vreme pa me je zamolio da ga okačim umesto njega
evo ovo je leonardo lalowski 13219 koji deli akauntOdobravam
nije nego tvoj lider fama neigra trenutno i leonardo uzima acc njegov da bi kacio i toIgrač je krao iz skladista lider familije nije bio aktivan neko vreme pa me je zamolio da ga okačim umesto njega
zamolio bih da se dotični kazni za off top komentare i ako ima neke dokaze o deljenju account moze slobodno da napravi svoju zlabu u kojoj će te dokaze priložitievo ovo je leonardo lalowski 13219 koji deli akaunt
Po pravilu logovi iz skladista si večni i igrči mogu da se okače uvek isto kao sto i lider NG kači ljude koji su posle 2 dana krali iz skladista. Takodje gore ti je napisano da lider nije bio aktivan ovaj igrac bi verovatno i pre bio okačen ,ali lider nije bio u mogućnosti da to uradi.PO PRAVILU ADMIN NEBI TREBAO PRIHVATITI OVU ŽALBU. OČIGLEDNO JE DA SU SE POSVAĐALI ILI NEŠTO PA MU SE ŽELI OSVETITI!!!!!!
Čisto sumljam da je zbog ic razloga pošto kao što i sam vidiš gore su napisali da lider nije bio aktivan i da je to razlog zbog kojeg se dotični sad kači ,a ne pre 2 meseca kad je masovno krao iz skladista.Proslo 2 meseca od tad i vi ste se sad setili da ga kacite. Jel vam to nesto uradio IC sto vam ne odgovara pa sad da mu se svetite
Da se kazni offtop!Proslo 2 meseca od tad i vi ste se sad setili da ga kacite. Jel vam to nesto uradio IC sto vam ne odgovara pa sad da mu se svetite ?
Da se kazni offtop!
Sta lidera fama nije bilo 2 mjeseca ne razumijem??? Kakav je to lider!!! To je babun a ne lider po mom mišljenju iskr.Čisto sumljam da je zbog ic razloga pošto kao što i sam vidiš gore su napisali da lider nije bio aktivan i da je to razlog zbog kojeg se dotični sad kači ,a ne pre 2 meseca kad je masovno krao iz skladista.
Kakav god da je lider jeSta lidera fama nije bilo 2 mjeseca ne razumijem??? Kakav je to lider!!! To je babun a ne lider po mom mišljenju iskr.
Offtopic znaci sve sto nije vezao za temu kradja iz skladista ,a vi mladi gospodine sigurno niste Neca Doved da se pravdate da li ste krali ili nisteSta je tu offtopic ?
Aj budi covjek i priznaj sta vam je Neca skrivio?Offtopic znaci sve sto nije vezao za temu kradja iz skladista ,a vi mladi gospodine sigurno niste Neca Doved da se pravdate da li ste krali ili niste
Upali su u NG i pali i naljutili se na Necu jer ih je ubio, makar sam toliko cuo. Po meni nije realno al ni nemoguce da lider fama bude odsutan 2 meseca bez da co-lider fama gleda logove i da ga obavestava o svemu tkd nije po meni opravdanje da posle 2 meseca kace logove jer je Lider bio"odsutan" ( ko je skontao skontao je hahah)Aj budi covjek i priznaj sta vam je Neca skrivio?
?Aj budi covjek i priznaj sta vam je Neca skrivio?
i sami znate da su logovi iz skladišta večni nema potrebe da ga branite bio je svestan toga sto radi realno neka snosi posledice ili što bi jedan pametan gospodin rekao "Kad se kurčimo, kurčimo se do kraja"Upali su u NG i pali i naljutili se na Necu jer ih je ubio, makar sam toliko cuo. Po meni nije realno al ni nemoguce da lider fama bude odsutan 2 meseca bez da co-lider fama gleda logove i da ga obavestava o svemu tkd nije po meni opravdanje da posle 2 meseca kace logove jer je Lider bio"odsutan" ( ko je skontao skontao je hahah)