Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54503
Players nickname
Pesic Blueray
Suspect ID
45249
Date of violation
Jan 23, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/6cppH_GnkD4?si=yaohuxgFl0GUBZqb

Stefo Zero

Player
Player
Tebi lično ako smeta ovo pravilo ne moras da igras na projektu prosto takvo je pravilo od kad postoji projekat i to je to. Logovi iz skladista su večni.
Meni licno ne smeta pravilo i slazem se potpuno sa kaznom koju to pravilo snosi
1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac.
6.22 Zabranjena je prodaja/kupovina obiteljskih biznisa ili podizanje/uplata novca na/sa porodičnog računa bez odobrenja lidera porodice, kao i uzimanje iz skladišta i obiteljskih automobila (spada pod pravilo prevare 1.3)

Ali se ne slazem sa time sto ce lik po tvom misljenju dobiti ban posle 2 meseca jer se moze pravilo zloupotrebiti, naprimer navatam ja pocetnika dete obicno ne zna gde se nalazi niti koju igricu igra otac mu skinuo launcher video na yt-u, kazem mu e uzmi izvadi sve ovo iz skladista i daj mi i dobit ces 50k za to, i on to uradi i ja sacekam 10 meseci on skupi milke ovo ono okacim ga i on dobije perma ban jer sam mu namestio i cekao da uspe, naravno ne kazem da si to ti uradio ali kazem sta je mogucnost i zasto se ne slazem toliko sa tim da je ovo pravilo "Vecno" da tako kazem..

čucemose

Player
Player
I pomiri se sa istinom da je sve ovo namještaljka zato što vam nije nešto odradio ili vam je tako došlo sine začepi svoja usta!!!🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫
Jesi ti glup ili se samo pravis druze kako mi nista nije uradio jel krao iz skladista ili nije

čucemose

Player
Player
Meni licno ne smeta pravilo i slazem se potpuno sa kaznom koju to pravilo snosi
1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac.
6.22 Zabranjena je prodaja/kupovina obiteljskih biznisa ili podizanje/uplata novca na/sa porodičnog računa bez odobrenja lidera porodice, kao i uzimanje iz skladišta i obiteljskih automobila (spada pod pravilo prevare 1.3)

Ali se ne slazem sa time sto ce lik po tvom misljenju dobiti ban posle 2 meseca jer se moze pravilo zloupotrebiti, naprimer navatam ja pocetnika dete obicno ne zna gde se nalazi niti koju igricu igra otac mu skinuo launcher video na yt-u, kazem mu e uzmi izvadi sve ovo iz skladista i daj mi i dobit ces 50k za to, i on to uradi i ja sacekam 10 meseci on skupi milke ovo ono okacim ga i on dobije perma ban jer sam mu namestio i cekao da uspe, naravno ne kazem da si to ti uradio ali kazem sta je mogucnost i zasto se ne slazem toliko sa tim da je ovo pravilo "Vecno" da tako kazem..
Pa dobro ,ali opet takvo je pravilo servera nismo ga ni ti ni ja pisali i realno pravila treba postovati kakva god ona bila u ovom slucaju to Neca nije uradio...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom