Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS Korumpirani biogragija | Nikola Angel | ID: 3675

Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Angel

Player
Player
Joined
Apr 15, 2022
Messages
192
Ime: Nikola
Spol: Musko
Dob: 55
Nacionalnost: Amerikanac
Mjesto rođenja: Bolivija
Spol: Musko
Boja očiju: Crvena
Boja kose: Crna
Tetovaže: SVuda po telu
Snage: ,Vraćanje mrtvih u život
Slabost: Emotivna slabost,Manjak moralne podrške

Životna priča: 100+ riječi

Nikola, ugledan doktor sa sumnjivim moralom, svakog jutra započinje dan kroz gustu maglu viskija. Njegov životni recept za propast sastoji se od korumpiranih dogovora s farmaceutskim kompanijama, gde lekovi koje prepisuje nisu uvek u najboljem interesu pacijenata, već u njegovom bankovnom računu.

Ujutru, u svojoj skupocenoj limuzini, Nikola se vozi do svoje privatne klinike, gde su njegovi pacijenti često samo brojevi na papirima. Kroz suptilne gestove i lažne osmehe, manipuliše njihovim strahovima i nadama kako bi ih uvukao u skupocene, suvišne terapije i procedure.

Njegov luksuzan stan krije tamne tajne, poput novca koji je "pozajmljivao" od pacijenata pod izgovorom "hitnih troškova" ili "neophodnih donacija". Sve dok se novac sliva, Nikola sebe smatra neosvojivim, a njegov kriminalni recept za život nastavlja da se razvija, ostavljajući iza sebe tragove iskorišćenih i prevarenih ljudi.

Priča o karijeri: 100+ riječi

Doktor Nikola je nekada bio simbol etičke medicinske prakse, ali su ga želja za moći i pohlepa postepeno pretvorili u korumpiranog lekara. Počeo je kao mlad, talentovan hirurg, čiji su uspesi privlačili pažnju farmaceutskih kompanija. Prvo je počeo sa sitnim ustupcima, poput besplatnih uzoraka lekova za svoje pacijente.

Dok je njegova popularnost rasla, tako je rasla i njegova želja za luksuzom. Postao je poznat po skupocenim poklonima koje je primao od farmaceutskih firmi u zamenu za promociju njihovih proizvoda. Ovakvi aranžmani nisu bili uvek u najboljem interesu pacijenata, ali su značajno doprineli njegovom bankovnom računu.

Nikola je postao ovisnik o novcu i moći. Počeo je da naplaćuje ogromne iznose za tretmane koji nisu bili neophodni, samo da bi zadovoljio svoju pohlepu. Kada su pacijenti počeli da se žale, Nikola je koristio svoj uticaj da ih uceni i ućutka.

Iako je njegova karijera izgledala sjajno spolja, Nikola je sve više tonuo u moralnu propast. Na kraju, njegovi postupci su ga koštali licence za praktikovanje medicine, ali je već imao dovoljno novca da se povuče i živi u izobilju, ne mareći za živote koje je uništio svojim korupcijskim delovanjem.

Jedini ishod:
1 - Nikola ce moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,699
Biografija ODOBRENA!

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom