Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP | Korumpirana biografija | Teo Waless |41002

Rejected
Status
Not open for further replies.

teo kicler

Player
Player
Joined
May 27, 2023
Messages
12
Organizacija: SAHP

Ime: Teo Waless
Starost: 32 godine
Nacionalnost: Hrvat
Mesto rođenja: Sandy Shores
Pol: Muško
Boja očiju: Plave
Boja kose: Smeđa
Tetovaže: nemam
Prednosti: Pametan, snalažljiv, kolegijalan, pošten, strpljiv
Slabost: Nekad radi po svojem.


Životna priča:
Teo Waless, iz malog sela Sandy Shores 32 godine je kao dete živeo u siromaštvu i lošim uslovima, otac je radio u bolnici na mjestu medicinskog tehničara i jedva smo imali da jedemo, radio je za jako malu platu, i po cele dane ga nije bilo doma. Otac je imao dugove te je otišao nakon što je dao otkaz u bolnici u Vojsku gdje su ga mučili i morao je sve raditi na komandu, majka mu je ubijena sa njegovih13 godina, kada je Teo bio 7. razred, te je Teo bio sam po cijele dane doma, i imao loše ocjene u školi, još od malih nogu je Teo sanjao o tome da radi u policiji, te je sa svojih 15 godina otišao na policijsku akademiju u velikom gradu punom kriminala i groznih ljudi . Policijsku akademiju je završio odličnim rezultatom , te je dobio posao kao komunalni policajac u LSPD-u. Od tog trenutka je krenuo Teov san, i Teova karijera.

Priča o karijeri: Teo je vješto i marljivo radio u LSPD-u, odlično je rukovao oružijem, kada je došao bio je komunalni policajac, no zbog velikog znanja jako brzo napreduje i dolazi do Oficira 3, i tako je Teo 2 godine radio u LSPD-u no zbog dugova i financijske situacije nije mogao duže ostati te je odradio transfer u SAHP sa svojih 26 godina pošto je čuo da su tamo veće plaće, i tu je bio kraj njegove karijere u LSPD. Kada je došao u SAHP, potpisao je ugovor sa Karlom Haluzanom, i kada je ušao Karlo ga je zapitao želi li u S.A.J, što je on naravno sav sretan prihvatio, Teo se vrlo brzo prilagođava radu SAHP-a, u početku je bio S.A.J Operativac, i radio je sve što mu je visoka komanda rekla, Ubrzo nakon toga prijavljuje se za Inspektora, jer mu je oduvijek bio san biti policijski inspektor. Nakon dosta razmišljanja je Teo odlučio da će postati korumpirani inspektor. Počeo je oslobađati ljude iz zatvora za velike sume novca, također je počeo prodavati informacije o racijama na bande i na crno tržište kriminalcima u zamjenu za novac zato što je živio luksuznim načinom života. Teo radi već 6 godina u SAHP-u i još nitko nije posumnjao u njegovu korupciju. Teo na prvom mjestu u životu ima novac, te zbog toga nema veliki kontakt s ljudima i kolegama. Teo je svoj čovjek i želi se obogatiti na bilo koji način, legalan ili ilegalan.

Ishodi:

1. Teo može uzeti mito do $100.000
2. Teo može ulaziti u geto, počiniti neki kriminal i sarađivati sa kriminalnim organizacijama kako bi prikupio dokaze protiv njih i kako bi ih pohapsio
3. Teo može da se bori 2 na 1 zbog svojeg iskustva i velike spremnosti
4. Teo može posedovati, prodavati, kupovati, koristiti sva legalna i ilegalna oruzja (ukljcujuci heavy sniper, machine gun)
5. Teo može uništiti kamericu kolege ili bilo koga sa bilo kakvim video materijalima (naravno me,do,try) komande
6. Teo može vezati, vući , pričati na radio, pružati prvu pomoć, koristiti PDA i ubaciti u vozilo sa pištoljem u ruci (ne puškom)
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,699
Biografija ODBIJENA
Pokusajte ponovo za 7 dana
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom