By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta ocekujes momci su toliko kreativni da su sebe nazvali sabansi za jednu smaracinu za vasu familiju koju mogu sam da ubijam po eventima
okaci duzi pov, gde se vidi da je tvoj frendic danilo yeager uradio f1 i sponao se mrtav u zonine znam sto se ljute... sad a sad ce i za ovo delo video
lol, nebitna familija, nisi ni u top 10.Mujo simba i abrahame ako ne resite ove momke iz brigade ili ti nebite familje moracemo mi da ih resavamo sa ovim stvarima a sad ce i ostali klipivi . POZDRAV OD CIKA BRANDA
ne krindzajjel volis kad te kitom po obrazima samaraju? viktor voli rekao mi je da mu je to omiljeno sto sam mu radio . a sad cete da vidite kad djavola u meni mirnom probudite sta je igranje i dali cete se naigrati.
onda ces tek igratijebace vas pera opet kunem ti se necu dan jedan videti da igram evetent samo cu vas ubijati sve sto sa pere sto sa branda jer ste smradovi mali koje gura administracija i uvek ce vas gurati ali sa cete da vidite sta ce vam se desiti sa familijom ja ti obecavam.
klasicno dete venomaonda ces tek igrati
dambo smiri seklasicno dete venoma