tebi niko ne brani da kacis bilo kakve videe, a ovo ti je blackmailingNemoj da moram snimke da kacim opet pa da se ljutite pazi sta pricas
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!tebi niko ne brani da kacis bilo kakve videe, a ovo ti je blackmailingNemoj da moram snimke da kacim opet pa da se ljutite pazi sta pricas
odusevio sam se svaka cast najjaci si brate kapa do poda kakva si ti legendaA ovo ti je to pa se ljutite i ubijate me pre eventa
preleteo preko nas? nisi preleteo zabio si se u nas i ubio nas 6, sam trazis , i posle places, bit ce prihvacena za BA i pomiri se sa timE ovako administracijo prvi su poceli da pucaju po meni od mape studio kad sam proleteo helijem iznad njih a sad placu ovde po forumu. Sve sam pove dostavio imam jos neke ako budu potrebi. Nisam mogao fizicki da izadjem iz kruga jer sam bio mrtav 2 puta od strane familije brigada koja konstanto krsi pravil grada a vec jedna familija im je bl. Zelim samo da se dobro pogleda sve i presudi pravedno. Hvala