Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47630
Players nickname
karloheadhunter
Suspect ID
52814
Date of violation
Mar 28, 2024
Time of violation
20:53
Proofs
https://youtu.be/PLjAivA6628

Karlo Tsuji

Player
Player

znaci ja neznam dali ovaj anticheat jebe mene ili nas.koji kurac ne banate takve likove,znaci meni ide healt dole i okolo mene nitko,i kad me majmun ubije samo vidis kako se stvara iza i dize svoje,znaci ako ovog ne banate ja brisem i grand i sve.znaci ovo ovako nemoze,hvala​

OgiKing

Player
Player

znaci ja neznam dali ovaj anticheat jebe mene ili nas.koji kurac ne banate takve likove,znaci meni ide healt dole i okolo mene nitko,i kad me majmun ubije samo vidis kako se stvara iza i dize svoje,znaci ako ovog ne banate ja brisem i grand i sve.znaci ovo ovako nemoze,hvala​

Brate treba da okacis id 0 to sam te ja ubio ja sam id 39676 pod jedan nisam ti se opste ucitao sto znaci da je problem do tebe ja sam te i ubio i culo je se kako pricam al me ti ocigledno ne vidis tjst ne ucitavam ti se a cujem se dok dizem 52814

OgiKing

Player
Player

i ne kontam cemu odma vredjanje servera tjst anticheat-a zbog tvoje lose grafike kad ovo nije ni cit niti ista kad se cujem da dizem a pritom kacis id 52814 koji je od pocetka bio mrtav sve dok ga nisam digao a to sto se tebi nisam ucitao nije moj problem neka admin odluci

Karlo Tsuji

Player
Player
Brate ima graficku 4090 imam komp od 2k eura,nemoze me zezat,i pritom svi ljudi koji su samnom bili su se isto žalili

Karlo Tsuji

Player
Player
Ma znas sta ionako admin nece nista uradit,reci ce kao i uvjek skripta se ubagovala,povlacim

OgiKing

Player
Player
Ma znas sta ionako admin nece nista uradit,reci ce kao i uvjek skripta se ubagovala,povlacim
promeni samo naslov u povlacim hvala ti svakako a ako imas nesto da me pitas u vezi ovoga dodji na discordu obradgeto

Status
Not open for further replies.
Top Bottom