By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brate treba da okacis id 0 to sam te ja ubio ja sam id 39676 pod jedan nisam ti se opste ucitao sto znaci da je problem do tebe ja sam te i ubio i culo je se kako pricam al me ti ocigledno ne vidis tjst ne ucitavam ti se a cujem se dok dizem 52814znaci ja neznam dali ovaj anticheat jebe mene ili nas.koji kurac ne banate takve likove,znaci meni ide healt dole i okolo mene nitko,i kad me majmun ubije samo vidis kako se stvara iza i dize svoje,znaci ako ovog ne banate ja brisem i grand i sve.znaci ovo ovako nemoze,hvala
i ne kontam cemu odma vredjanje servera tjst anticheat-a zbog tvoje lose grafike kad ovo nije ni cit niti ista kad se cujem da dizem a pritom kacis id 52814 koji je od pocetka bio mrtav sve dok ga nisam digao a to sto se tebi nisam ucitao nije moj problem neka admin odluciznaci ja neznam dali ovaj anticheat jebe mene ili nas.koji kurac ne banate takve likove,znaci meni ide healt dole i okolo mene nitko,i kad me majmun ubije samo vidis kako se stvara iza i dize svoje,znaci ako ovog ne banate ja brisem i grand i sve.znaci ovo ovako nemoze,hvala
promeni samo naslov u povlacim hvala ti svakako a ako imas nesto da me pitas u vezi ovoga dodji na discordu obradgetoMa znas sta ionako admin nece nista uradit,reci ce kao i uvjek skripta se ubagovala,povlacim