Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Nikola Gojkovic

Player
Player
Joined
Dec 6, 2021
Messages
1,120
Ime: Nikola Gojkovic
Pol: Muški
Starost: 84
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbija/Bosna
Mesto rođenja: Los santos
Otac: Relja Maxoni
Majka: Micka Mic
Težina:99
Visina: 185
Boja ociju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: Na desnoj ruci
Prednosti: Borbene veštine, znalac , lojalnost
Slabost: Problemi sa poverenjem.

Životna priča: 200+ reči

Život Nikole Gojkovic-a obeležila je borba i žestoki ubod izdaje. Rođen u siromašnom kraju, bio je previše upoznat sa teškoćama spajanja kraja s krajem. Ali, najviše ga je bockala izdaja najbližih prijatelja na koje se u teškim trenucima oslanjao. Ova izdaja bi poslužila kao podsticaj za metamorfozu koja bi zauvek promenila Nikolin život. Nikolina porodica se u mladosti susrela sa finansijskim izazovima, ostavljajući ih bez odbrane i izložene surovim realnostima života u njihovom gradu. Tokom ovih teških vremena, Nikola se oslanjao na pomoć svojih prijatelja, samo da bi shvatio da oni nisu toliko pouzdani kao što je on pretpostavljao. Njihova izdaja ga je ostavila da se oseća napuštenim i samim, kao i ispunjenim besom i gorčinom. Gojkovic je bio odlučan da se izdigne iznad svog okruženja i pokaže svoju sposobnost da sam napreduje, pa je tražio neobične načine da stekne veštine i resurse koji su mu bili potrebni. Okrenuo se oružju i borbi da bi se zaštitio i stekao prednost u nemilosrdnom okruženju u kojem se našao. Nikolina posvećenost poboljšanju svog gađanja bila je nepokolebljiva. Neumorno je trenirao, učeći ne samo kako da precizno koristi pištolj, već i kako da se uklopi u senke, da bi na kraju postao majstor prikrivenih i tajnih operacija. Njegova reputacija strelca se vremenom razvijala i on je bio uvučen u opasan svet ugovornih poslova.
Uprkos činjenici da je Gojkovic-ev put uzeo mračni zaokret, on se pridržavao strogog etičkog kodeksa, prihvatajući samo ugovore koji su bili usmereni na one koji zaista zaslužuju kaznu. Počeo je da sklapa više ugovora o ubistvima da bi zaradio gomilu novca.
Nikola Gojkovic se uzdigao kroz svetske redove u koji je nevoljno ušao, postavši profesionalni strelac prepoznat po svojim talentima bez premca, snalažljivosti i nepokolebljivoj samoj ratnoj posvećenosti.


Ishodi:
1-Nikola Gojkovic je vešt vozač koji je vešt u navigaciji različitim vrstama terena, uključujući travu, pesak, prljavštinu i šljunak. Međutim, važno je napomenuti da se njegova stručnost ne proteže na vožnju po planinama ili angažovanje u drugim nerealnim scenarijima vožnje (bez UB vožnje)
2-Nikola Gojkovic je vešt pilot. Može da sleti na uska mesta, da leti nisko do zemlje da bi pratio ljude, pa čak i da ide ispod mostova da pazi na ljude u čamcima. Ali važno je znati da Blejz ne radi lude leteće vratolomije kao što je letenje u tunele ili garažu FIB-a. (Bez UB letenja)
3-Nikola Gojkovic zna kako funkcionišu kamere otporne na metke svih državnih organizacija i zna njihovu slabu tačku tako da može da ih uništi tako što će /pokušati da potraži kameru za telo i /učini da je uništi.
4- Nikola Gojkovic je dobro obučen strelac i može da obavlja poslove atentata za druge kao UDARAC za nešto novca
5- Zbog nikolinog iskustva u bliskoj borbi, on može sam da ubije 2 momka (sa praćenjem Fear RP-a)
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,714
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom