Sve u pov puca cela familija.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bas si prava zlokolicaJasno se vidi da ste vi. Nema sad plakanja vidim ja kome je pojela mozak kad me pucate pre pocetka svakog eventa posle kad proradi djavo u meni ljutite se. Jebiga pozdrav od Cika Branda
isto tako i ovom zalbom mozes samo da mi dunes u mudaMogu da kazem na oc eventu na diskordu sta ocu.
da li su ovo pretnje brandolinonemoj da ti odgrizem ta mala muda
nisi ooc dok ne udjes u krugMogu da kazem na oc eventu na diskordu sta ocu.
Nedovoljno dokaza, nigde se ne vidi ID igraca kako bi admin mogao da kazni porodicu.Sve u pov puca cela familija.
placi na dostavljenom POVu se ne vide ID igraca koji su te pucali u ovoj situaciji, tako da samo pokusavaj da nabijas warni ostali plavi igraci pucaju morate dobiti kaznu za ovo zao mi je uzivajte
Pending review - Mass rule break I BRIGADA 681
placi brando, placii ostali plavi igraci pucaju morate dobiti kaznu za ovo zao mi je uzivajte
Pending review - Mass rule break I BRIGADA 681
hahahahhah mi tebe ubijamo pre svakog eventa. sta pricas ti krzljavi. dolazis pre svakog eventa i ubijas al bas ti i neide hahahahah npcJasno se vidi da ste vi. Nema sad plakanja vidim ja kome je pojela mozak kad me pucate pre pocetka svakog eventa posle kad proradi djavo u meni ljutite se. Jebiga pozdrav od Cika Branda
to da si npc ? pa naravno da to govori. tko jos stavlja slike kilova hahahahahahslika govori vise od 1000 reci uvek bilo i bice