Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Verbal za Pogresno zakazan Turf | Marin Solo

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21075
Players nickname
Escobar Louna
Administrators nickname
Marin Solo
Date
Mar 29, 2024
Time
12:30
Proofs
https://youtu.be/qb889PGMDG0?si=GULTtVsbi5Wm-q__

Escobar Louna

Srbija do Tokija!!
Player
Pozdrav postovana administraciju kao i bivse kolege.Danas je moja organizacija dobila verbal,pa onda kasnije i warn jer joj je to bio 2.verbal.Znaci situacija je bila ovakva,jedan od mojih turfera je zakazivao turf i poslao poruku zakazivanja u 12:30 medjutim discord je to preneo kao da je poruku poslao u 12:29.Molio bih Vas da kaznu skinete jer smo prvi warn trebali da skidamo sutra ali ovako necemo ga skidati duze vreme.Cilj mi je da produzim mandat jer odkad sam lider The Ballas Gang kida po getu i po celom gradu sa akcijama i svim ostalim dogadjajima bande.

Escobar Louna

Escobar Louna

Srbija do Tokija!!
Player
Takodje ovo se desilo vec tom istom turferu kad je bio lider organizacije i warn je bio skinut

Miki

Player
Player
Pozdrav postovana administraciju kao i bivse kolege.Danas je moja organizacija dobila verbal,pa onda kasnije i warn jer joj je to bio 2.verbal.Znaci situacija je bila ovakva,jedan od mojih turfera je zakazivao turf i poslao poruku zakazivanja u 12:30 medjutim discord je to preneo kao da je poruku poslao u 12:29.Molio bih Vas da kaznu skinete jer smo prvi warn trebali da skidamo sutra ali ovako necemo ga skidati duze vreme.Cilj mi je da produzim mandat jer odkad sam lider The Ballas Gang kida po getu i po celom gradu sa akcijama i svim ostalim dogadjajima bande.

Escobar Louna
Koliko se secam receno je da se vise ne gleda ni pov ni bug ako je discrod poslao tako poslato je pise tu negde u kriminalnom chatu starija poruka malo...

Escobar Louna

Srbija do Tokija!!
Player
Takodje ponovo se desilo juce malo posle bug sa discordom.Pa bih vas mnogo molio da nam skinete i tu kaznu,pripazicemo vise da ta osoba ne zakazuje toliko kako se greska ne bi ponovila.Takodje trazim samo da prvi i poslednji put ovo bude da nam skidate kaznu za to.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom