sve se vidi u povu da je pucano bez brojanja rekao je da su puske rekviziti pa se nisam bojao sto se jasno cuje u videu..
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bravo to sto si dosao da nabijes warm familijisve se vidi u povu da je pucano bez brojanja rekao je da su puske rekviziti pa se nisam bojao sto se jasno cuje u videu..
pucao je samo beli mozda je lik u savezcisti primjer kako se ne roleplaya od strane tih u majicama
ne bi ja brate moj da tvoji znaju pravila servera i da se nesmije pucati na ulicibravo to sto si dosao da nabijes warm familiji
druze jel ti vidis ili si corav da ye samo puca beline bi ja brate moj da tvoji znaju pravila servera i da se nesmije pucati na ulici
dobro brate jel mi odbrojano ili sta ?? jesam ja puco?druze jel ti vidis ili si corav da ye samo puca beli
pa jel neko okacio zalbu na fam ili na lika koji je pucao?druze jel ti vidis ili si corav da ye samo puca beli
vidim da i ti znas pravila (vidis grupu ljudi sa oruzijem i ti ih provociras jer znas da ti nista ne moze biti)ne bi ja brate moj da tvoji znaju pravila servera i da se nesmije pucati na ulici
pa vidis sta je lik na kraju napisaopa jel neko okacio zalbu na fam ili na lika koji je pucao?
pa dobro al sto kenjate lideru familije kad njegovi clanovi nisu pucalipa jel neko okacio zalbu na fam ili na lika koji je pucao?
To ti je primer jednog glupog pravila ja u rl mogu ako imam pušku da rokom gde hocune bi ja brate moj da tvoji znaju pravila servera i da se nesmije pucati na ulici
to ti i ja pricam al aj ja kad bi imao puske i da me neko smara ja mogu da ga ubijem kad ocu i gde ocu al aj njihov server njihovi pravilaTo ti je primer jednog glupog pravila ja u rl mogu ako imam pušku da rokom gde hocu
ovo nije hc rp server, postoje pravila sa razlogom a ovaj nije mogao raditi fear jer mu je lik reko ne moj da se plasis to su rekviziti nisu prave pusketo ti i ja pricam al aj ja kad bi imao puske i da me neko smara ja mogu da ga ubijem kad ocu i gde ocu al aj njihov server njihovi pravila