Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54786
Players nickname
Daki Huligann
Suspect ID
6790 41075 29810 412
Date of violation
Mar 31, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/sELFq4I6AQo

zaricka_z

Player
Player

U ovaj pov sto se vidi tu na linka ti si opet dosa u 23:48 a pre toga u 34 su te ubiiiiliiiiii radis NRL(zabranjeno je se vracati na mjesto smrti tek nakon 15 min smes a proslo je 14. tkd ono self report jos jedan. samo cu te zamolit ak ti nije tesko da naucis lipo pravila pre nekog da okacis slucajno da nisi ti taj sto krsis pravila.

Koki Shelby

Player
Player
Dite kad vidin sta sve si kacio za vdm i 6.15 meni ovo deluje kao da ih ti namerno zelis okacit uz radit cb(bait) sa time sto pod br 1 svi su ti stranci br 2 kad pogledas ostale klipove ti u mirror park-u mozda si bio vise od pola sata vido sta se desava a te momke su radili problem i u pola 9 sinoc msm ono imam i ja pov de su dosli za krast panele al ih nisam okacila jer dok sam brojala slucajno sam upala u vodi i nisam glupa da se self reppr uz rp2win da bi oni dobili g.p 6.15(zabranjeno je ubivati ljude bez rp razloga i ako niste dio toj rp situaciji) i pg(zabranjeno je pucati ljude u vodi)dok si ti onak samo odlucio e sacu ja vas da kacim stajacu do vas pa cete dobit svoju kaznu, to kaj radis uopce nije lipo pusti ljude da rp-aju a ne da im mestis kazne
Crveni su moji koje poznajem to su nagato i leon:)

zaricka_z

Player
Player
Crveni su moji koje poznajem to su nagato i leon:)
Aha znaci pijes mg kao caj oni tb su stranci s broj cipele u pov-u cisto inf da ti kazen kaj e mg il tako zvani metagaming je mesanje ic i ooc stvari(MG Skin,MG Glas i MG ID)
Bolje ti da povuces neg dobit demorgan jedan vise od 2+ sata i 2 sata mute in game zbg mg-a

Last edited:

Koki Shelby

Player
Player
Aha znaci pijes mg kao caj oni tb su stranci s broj cipele u pov-u cisto inf da ti kazen kaj e mg il tako zvani metagaming je mesanje ic i ooc stvari(MG Skin,MG Glas i MG ID)
Bolje ti da povuces neg dobit demorgan jedan vise od 2+ sata i 2 sata mute in game zbg mg-a
Admin odlucuje pogleda pov i odluci necemo se mesati mi nek odluci kako treba i tjt

nenilem000

Player
Player
neka se postavi ceo pov od pocetka a ne da se skrati jel se lik vracao po 5 6 puta nazad jel su ga ubijali ovo je nebitan igrac jel je dosao iz drugog fema da bih nabijo varn neka se kazni ovaj igrac

Koki Shelby

Player
Player
neka se postavi ceo pov od pocetka a ne da se skrati jel se lik vracao po 5 6 puta nazad jel su ga ubijali ovo je nebitan igrac jel je dosao iz drugog fema da bih nabijo varn neka se kazni ovaj igrac
Ova dva crvena su moji drugari nagato I leon fem wendigo ako imas nesto protiv moje fem akatsuki izvoli reci

nenilem000

Player
Player
hvala vam puno dobili smo kazne za ovo sto se desilo tako da ne mozemo biti vise kaznjeni

Gmaz

Player
Player
Vidi se da nije pocetak rp situacije samo si se udaljio od njih i vratio se… dostavi pov od pocetka posto se rp situacija sigurno nije pocela od kada onaj crveni lezi na podu..
Svejedno sta ko misli ali pov nije od pocetka situacije.. pov od pocetka bi bio kad bi vidjeli na koji nacin i kako ke doslo do svade i kako ke crveni umro..

MOLIM ADMINISTRACIJU DA SE ZRAZI DUZI POV ( to jest pov od pocetka situacije)
nema potrebe pov je dugacak 5 minuta gdje se jasno vidi sve, ako je Daki nesto napravio fino uzmite vi kacite pov ne pravite se pametni, mogao je biti u prolazu kao sto je i bio kao sto je i svake noci kod nas dolazi, ne smeta nam i to je to ako vama smeta rijesite medusobno

Gmaz

Player
Player
Dite kad vidin sta sve si kacio za vdm i 6.15 meni ovo deluje kao da ih ti namerno zelis okacit uz radit cb(bait) sa time sto pod br 1 svi su ti stranci br 2 kad pogledas ostale klipove ti u mirror park-u mozda si bio vise od pola sata vido sta se desava a te momke su radili problem i u pola 9 sinoc msm ono imam i ja pov de su dosli za krast panele al ih nisam okacila jer dok sam brojala slucajno sam upala u vodi i nisam glupa da se self reppr uz rp2win da bi oni dobili g.p 6.15(zabranjeno je ubivati ljude bez rp razloga i ako niste dio toj rp situaciji) i pg(zabranjeno je pucati ljude u vodi)dok si ti onak samo odlucio e sacu ja vas da kacim stajacu do vas pa cete dobit svoju kaznu, to kaj radis uopce nije lipo pusti ljude da rp-aju a ne da im mestis kazne
to nije bio roleplay da pricamo normalno i da me ubijes molim lijepo hvala

zaricka_z

Player
Player
to nije bio roleplay da pricamo normalno i da me ubijes molim lijepo hvala
Necu se mesam sta kako samo kazem iz logicke perspektive ko sta je prekrsio,a i danas daki je trazio pomoc da mu pomazemo za pucat ispred kuce sto su dosli pa ono mislim nije mi logicki da prvo osobu kaci pa poslje trazi pomoc ali okej je sta je s nase strane ispostovali smo i otisli se ispucat,mogao bi da si povuce zalbu da se ne blamira zato sto ovi su vec dobili za 6.15 iz iste situacije samo neko drugi sto ih okacio a i zbog ono sto ce dobije i on kazne i plus sto smo mu danas mi pomogli,hvala lepo molim i drugi put

nenilem000

Player
Player
ovo zlaba treba da se odbije jel smo vec kaznjeni administracija zna sta treba da radis

Tefo Verstappen

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zalba ostavljena curatorima neformalnih familija​

Koki Shelby

Player
Player
Necu se mesam sta kako samo kazem iz logicke perspektive ko sta je prekrsio,a i danas daki je trazio pomoc da mu pomazemo za pucat ispred kuce sto su dosli pa ono mislim nije mi logicki da prvo osobu kaci pa poslje trazi pomoc ali okej je sta je s nase strane ispostovali smo i otisli se ispucat,mogao bi da si povuce zalbu da se ne blamira zato sto ovi su vec dobili za 6.15 iz iste situacije samo neko drugi sto ih okacio a i zbog ono sto ce dobije i on kazne i plus sto smo mu danas mi pomogli,hvala lepo molim i drugi put

Status
Not open for further replies.
Top Bottom