Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
30675
Players nickname
Nesa Silni
Suspect ID
37077
Date of violation
Mar 31, 2024
Time of violation
15:42
Proofs
https://youtu.be/LyBEuw0WOdA

Ragibb Sefirovic

Player
Player
Na povu nije prikazano 10 sekundi prije ovoga gdje osoba 30675 vristi i dize paniku da se pomogne njegovom drugu kojeg je ja mislim i sam ubio da bi pokusao da navuce nekoga da slucajno napravi pogresan potez. Takodje je i zvuk ugasen gdje osoba moli da se pomogne njegovom drugu i stvara paniku. Ja sam u brzini pogrijesio, ali smtram da nije uredu da se situacija iscenira da bi se nekoga navuklo da pogresi.

Gmaz

Player
Player
Na povu nije prikazano 10 sekundi prije ovoga gdje osoba 30675 vristi i dize paniku da se pomogne njegovom drugu kojeg je ja mislim i sam ubio da bi pokusao da navuce nekoga da slucajno napravi pogresan potez. Takodje je i zvuk ugasen gdje osoba moli da se pomogne njegovom drugu i stvara paniku. Ja sam u brzini pogrijesio, ali smtram da nije uredu da se situacija iscenira da bi se nekoga navuklo da pogresi.
sta ocekivat od forum warriora

Nesa Bunkerce

Player
Player
nisam ga ubio i naravno da dizem paniku pucnjava se desava ranjen mi drug to je rp

Leon Zaza

🍃🗽🍃
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavi pov sa zvukom vaseg mikrofona i igrice
    Rok je 12 Sati

Ragibb Sefirovic

Player
Player
Pa da nije namjestaljka ne bi ti mene prijavio zato sto sam ti pomogao drugu. Ljudi obicno prijave nekoga kada im neko pokvari iskustvo igranja na nacin koji je protiv pravila. Mozes slobodno okaciti pov nakon sto sam zi podigao druga gdje govoris"aaa kako to mozes raditi za puskom bit ces objavljen, prvo cemo traziti velike pare pa cu te objaviti." Mislim da to ne bi rekao da ti cilj nije nekome namjestiti pg.

Ragibb Sefirovic

Player
Player
Molim admina da trazi 2 min nako ovog pova. Tu se moze cuti kako osoba 30675 govori da ce traziti velike pare da se ovo ne objavi pa da ce objaviti itd. Moze se vidjeti kako je sve bila navlakusa.

Leon Zaza

🍃🗽🍃
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 37077 dobit će kaznu za PG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom