By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta ocekivat od forum warrioraNa povu nije prikazano 10 sekundi prije ovoga gdje osoba 30675 vristi i dize paniku da se pomogne njegovom drugu kojeg je ja mislim i sam ubio da bi pokusao da navuce nekoga da slucajno napravi pogresan potez. Takodje je i zvuk ugasen gdje osoba moli da se pomogne njegovom drugu i stvara paniku. Ja sam u brzini pogrijesio, ali smtram da nije uredu da se situacija iscenira da bi se nekoga navuklo da pogresi.
nisam ga ubio i naravno da dizem paniku pucnjava se desava ranjen mi drug to je rpNa povu nije prikazano 10 sekundi prije ovoga gdje osoba 30675 vristi i dize paniku da se pomogne njegovom drugu kojeg je ja mislim i sam ubio da bi pokusao da navuce nekoga da slucajno napravi pogresan potez. Takodje je i zvuk ugasen gdje osoba moli da se pomogne njegovom drugu i stvara paniku. Ja sam u brzini pogrijesio, ali smtram da nije uredu da se situacija iscenira da bi se nekoga navuklo da pogresi.
Molio bih vas da trazite i 2 minute prije i poslije ovog pova koji je poslanNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Dostavi pov sa zvukom vaseg mikrofona i igrice
Rok je 12 Sati
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Dostavi pov sa zvukom vaseg mikrofona i igrice
Rok je 12 Sati
ima brate moj kako vozim do ovdeStavi i 2 min nakom ovoga
hahahahhahaha ne lazi deckoMolim admina da trazi 2 min nako ovog pova. Tu se moze cuti kako osoba 30675 govori da ce traziti velike pare da se ovo ne objavi pa da ce objaviti itd. Moze se vidjeti kako je sve bila navlakusa.
Postavi produzeni pov za 2min ako tvrdis da lazemhahahahhahaha ne lazi decko