By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jao bre dado vidis da stojim na parkingu kod mog stana nisam ti ni rec rekla niti bilo sta pokusala ti mi tu bez razloga brojis cccDevojcice,brojao sam ti 5 sec a imala si pistolj u ruci,smatrao sam te za pretnju je sam iamo 1 min da pokupim bateriju, . . .sad posto se pravis mnogo pametna id emoj POV a za tebe trazim kaznu za FRP.
Ti si druga u 3 min koja pokusava da mi skine bateriju danas,prosli panel sam radio 4h da mi neki balavander pokupi u zadnjem minutu.Za koga ja radim ovde , . .breee .Ja sam ti korektno izbrojao samo zato sto si imala mob u rukama i odjednom vadis pistolj,tako da sam mislio da hoces da mi smotas bateriju.Stvarno mi je zao,vidim na POV-u da ne cujes bojanje ali otkud sam ja to znao a pritom sta ce ti pistolj u ruci, . .na parkingu realno.jao bre dado vidis da stojim na parkingu kod mog stana nisam ti ni rec rekla niti bilo sta pokusala ti mi tu bez razloga brojis ccc
imala sam rev u ruci sve vreme jer sam iz bolnice sa informala tu dosla, nema veze ajde povuci cu ti zalbuTi si druga u 3 min koja pokusava da mi skine bateriju danas,prosli panel sam radio 4h da mi neki balavander pokupi u zadnjem minutu.Za koga ja radim ovde , . .breee .Ja sam ti korektno izbrojao samo zato sto si imala mob u rukama i odjednom vadis pistolj,tako da sam mislio da hoces da mi smotas bateriju.Stvarno mi je zao,vidim na POV-u da ne cujes bojanje ali otkud sam ja to znao a pritom sta ce ti pistolj u ruci, . .na parkingu realno.