By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!IpsravljenoNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- ispravi naslov
Rok je 16 sati.
Ne razumem sta ne moze da se zakljuci?!Ipsravljeno
Neka doticni postavi duzi pow gde je radio CR. I da usput radi PG kada sam ga ubioNe razumem sta ne moze da se zakljuci?!
Covek nije hteo da ceka red I Odlucio da nas pobie sve
uvek se vadite na istu foru duzi video duzi video a pravite sranja u gradu u sred bela dana.Neka doticni postavi duzi pow gde je radio CR. I da usput radi PG kada sam ga ubio
tad sam krenuo snjimati,pravi sranje u sred bela dana gde niko ne bi ocekivao i cim je ubio ovog ispred mene upalio sam kamericu,ne radi kamerica 24/7Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Dostavite pov od pocetka situacije
rok je 16 sati
Prvo taj pre tebe ne sme da postavi powtad sam krenuo snjimati,pravi sranje u sred bela dana gde niko ne bi ocekivao i cim je ubio ovog ispred mene upalio sam kamericu,ne radi kamerica 24/7
Ja postujem i uvek cu postovati ali red se mora znati. Izasli ste i jedan i drugi iz garaze usput si radio CR i onda ste hteli preko reda opet jer vam se nesto nije svidelo na autu. Cao zdravo forum warrioruvek se vadite na istu foru duzi video duzi video a pravite sranja u gradu u sred bela dana.
i nije pg pricao sam u mikrofon nevezano za grad sto mozes videti po ikonici.
A ako si vec toliki mudonja postavi pov kako elegantno postujes sva pravila grada....
Ja postujem i uvek cu postovati ali red se mora znati. Izasli ste i jedan i drugi iz garaze usput si radio CR i onda ste hteli preko reda opet jer vam se nesto nije svidelo na autu. Cao zdravo forum warri
pa prilozi dokaz ljubaviJa postujem i uvek cu postovati ali red se mora znati. Izasli ste i jedan i drugi iz garaze usput si radio CR i onda ste hteli preko reda opet jer vam se nesto nije svidelo na autu. Cao zdravo forum war
Sirimo ljubavpa prilozi dokaz ljubavi