Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54503
Players nickname
Pesic Blueray
Suspect ID
00000
Date of violation
Mar 31, 2024
Time of violation
15:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=BRvsRwK7sUs

Gagi_Bomba

Player
Player
U videu se vidi da smo im rekli da im pustamo taoca i da kada dodje do pola mosta mogu da krenu da pucaju ali ocigledno su ne poslusni.
Svaki offtop da se kazni!
Sta je tacno ovde fail, rekli ste kad dodjete do pola mosta pustate ga pustili ste ga krenui ste da bezite jasno se cuje da vam broje i krecu da vas pucaju naucite pravila pa onda pokusajte neku talacku da odradite poz :)

Djolee Alcapone

Veteran
Leader of unofficial org
U videu se vidi da smo im rekli da im pustamo taoca i da kada dodje do pola mosta mogu da krenu da pucaju ali ocigledno su ne poslusni.
Svaki offtop da se kazni

Svaki offtop da se kazni!
Treba neko da nas kazni stvarno

Pesic Aurahimself

Душа браћи Срце мајци!
Player
Ne znam sta sad glumite receno je da ce taoc biti pusten SA POCETKA mosta i da ce mo ga pustiti i pobeci a oni su poceli da nas prate?

Aleksandar Obama

Player
Player
Vi ste pustili taoca i taoc je preso sa njima na stranu ostavili ste ga i krenuli ste oni cim je taoc na slobodi smeju da pucaju i bez brojanja. Moje mišljenje

Eldar Opium

Leader
Leader
Ne znam sta sad glumite receno je da ce taoc biti pusten SA POCETKA mosta i da ce mo ga pustiti i pobeci a oni su poceli da nas prate?
Pa vi ste tako rekli a pustili ste taoca prije. Kad je taoc presao na stranu vladinih organizacija taoc je slobodan. Tad vise ne mozete nista traziti i mozete biti ubijeni, sto i jeste

Djolee Alcapone

Veteran
Leader of unofficial org
Prvo ste trazili 3 stvari za jednog taoca drugo kad ste pustili taoca odbrojano ti je ubijeni ste i tjt ne znam u cemu je problem

Denza Washington 🔥

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam ODBIT ovu žalbu

Nije prekršeno pravilo servera ni u jednom trenutku !

Policija i vi banditi imate više nacina pregovora,dogovaranja, policiji je u cilju da spasi taoca i vas uhapsi a Vama da pobjegnete, u ovom slucaju vi se niste lijepo organizovali i niste imali ljudstva, ni u jednom trenutku taoc nije ugrožen i spašen je na kraju, tako da nije FailRp

Status
Not open for further replies.
Top Bottom