U videu se vidi da smo im rekli da im pustamo taoca i da kada dodje do pola mosta mogu da krenu da pucaju ali ocigledno su ne poslusni.
Svaki offtop da se kazni!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sta je tacno ovde fail, rekli ste kad dodjete do pola mosta pustate ga pustili ste ga krenui ste da bezite jasno se cuje da vam broje i krecu da vas pucaju naucite pravila pa onda pokusajte neku talacku da odradite pozU videu se vidi da smo im rekli da im pustamo taoca i da kada dodje do pola mosta mogu da krenu da pucaju ali ocigledno su ne poslusni.
U videu se vidi da smo im rekli da im pustamo taoca i da kada dodje do pola mosta mogu da krenu da pucaju ali ocigledno su ne poslusni.
Svaki offtop da se kazni
Treba neko da nas kazni stvarnoU videu se vidi da smo im rekli da im pustamo taoca i da kada dodje do pola mosta mogu da krenu da pucaju ali ocigledno su ne poslusni.
I to opakoTreba neko da nas kazni stvarno
Pa vi ste tako rekli a pustili ste taoca prije. Kad je taoc presao na stranu vladinih organizacija taoc je slobodan. Tad vise ne mozete nista traziti i mozete biti ubijeni, sto i jesteNe znam sta sad glumite receno je da ce taoc biti pusten SA POCETKA mosta i da ce mo ga pustiti i pobeci a oni su poceli da nas prate?
naravno kad failaju rpVi ste pustili taoca i taoc je preso sa njima na stranu ostavili ste ga i krenuli ste oni cim je taoc na slobodi smeju da pucaju i bez brojanja. Moje mišljenje
Prvo ste trazili 3 stvari za jednog taoca drugo kad ste pustili taoca odbrojano ti je ubijeni ste i tjt ne znam u cemu je problemNe znam sta sad glumite receno je da ce taoc biti pusten SA POCETKA mosta i da ce mo ga pustiti i pobeci a oni su poceli da nas prate?