Dobar dan poštovana administracijo. Dobio sam ban za:
-Generalno pravilo 6.22-Zabranjena je svaka vrsta zloupotrebe bugova.
Svjstan sam svoje greške i prihvatam odgovornost money wipe. Greška se neće ponoviti i žao mi je što sam to uradio. U razgovoru sa administratorom Aldin Verstappen sam maksimalo sarađivao i nisam htjeo da gubim ni svoje ni njegovo vrijeme. Kada me je pozvao putem In-Game tiketa da provijeri dali i dalje posjedujem ta auta odveo sam ga do tih istih auta i pokazao osiguranja i prihvatio odgovornost za svoju grešku. I u prvoj žalbi dotičnog gospodina sam sarađivao maksimalno i postavio slike tih istih auta što se vidi dole na linku koji sam postavio.
Hvala na izdvojenom vremenu tokom čitanja moje žalbe.
Amer Bely | 26184
-Generalno pravilo 6.22-Zabranjena je svaka vrsta zloupotrebe bugova.
Svjstan sam svoje greške i prihvatam odgovornost money wipe. Greška se neće ponoviti i žao mi je što sam to uradio. U razgovoru sa administratorom Aldin Verstappen sam maksimalo sarađivao i nisam htjeo da gubim ni svoje ni njegovo vrijeme. Kada me je pozvao putem In-Game tiketa da provijeri dali i dalje posjedujem ta auta odveo sam ga do tih istih auta i pokazao osiguranja i prihvatio odgovornost za svoju grešku. I u prvoj žalbi dotičnog gospodina sam sarađivao maksimalno i postavio slike tih istih auta što se vidi dole na linku koji sam postavio.
Rejected - Bug abuse | ID: 26184
Dobar dan postovana administracijo. ID 26184 je uradio bug abuse kada je osigurao Truffade Chiron Super Sport na preko 3.000 dana potpuno besplatno i sa tim je ustedio preko 300$ mil. za osiguranje i nije snosio posljedice za to. Siguran sam da je to radio i sa drugim autima tako da to treba da...
gta5grand.com
Hvala na izdvojenom vremenu tokom čitanja moje žalbe.
Amer Bely | 26184