Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28723
Players nickname
Tayson_Bumbar
Suspect ID
53430
Date of violation
Apr 1, 2024
Time of violation
14:31
Proofs
https://youtu.be/OF8ra2iK2u8

taysonbumbar

Player
Player
Osoba meni poznatija kao Pero Zmaj me krenula pucati ispred moje kuce bez brojanja, te kasnije mi se obratila na discord recivsi: "eto ti karma". Smatram da ako se potrudite mozete provjeriti da je to njegov discord nalog te da moze dobiti mg i 6.15, a za RDM nisam 100%% siguran.

[ ]
DISCORD SUSPECT OSOBE

Demir Incun

Player
Player
Boga mi dobro si isjekao video, isjekao si dio onaj gdje ste vi njemu psovali, u tom trenutku sam ja bio na share screen-u u discordu! .Svaka cast za edit ,mozes biti YT editor, ja sam njegov drug i dobar si ovako u editanju da ti kazem.. Ne znam sto si isjeko video gdje ste vi vredjali Peru

taysonbumbar

Player
Player
Boga mi dobro si isjekao video, isjekao si dio onaj gdje ste vi njemu psovali, u tom trenutku sam ja bio na share screen-u u discordu! .Svaka cast za edit ,mozes biti YT editor, ja sam njegov drug i dobar si ovako u editanju da ti kazem.. Ne znam sto si isjeko video gdje ste vi vredjali Peru
💀 imam 20 minuta pov nije stvarno problem ako administraciji bude potreban :D Moze admni kazna ovome za offtopic 99550099

Last edited:

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu.

Dostavite POV cele situacije, rok za dostavu POV-a je 16h.

taysonbumbar

Player
Player
izvinite na cekanju stvarno mi je zao sto nisam bio u mogucnosti prije odgovoriti. Naravno evo duzi pov!

Last edited:

taysonbumbar

Player
Player
mozete li mu banovati forum nalog za laganje?

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam odbiti ovu žalbu.
  • POV koji ste dostavili za početak situacije je isti kao i POV u proofs.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom