evo kako vidite na pov kako on ni jedan metak na mene nije pogodio i kako on sve hita zahtevam pc check na nega najgore sto on preko zida jos ubije.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!postoji recyle bin da bi vratia a usput lepa ti laz. i da te obavestim ti si duzan cuvat pov s svake cudne situacije dje mislis da bi ti trazili povdsync rado bih pustio pov da nisam izbrisao
Obrisano full jer sam brisao snimke zauzimale 200gb, ovde nista cudno nije pokazacu povove s nekih evenata da se vidi sve i tjt ovde dsync cistipostoji recyle bin da bi vratia a usput lepa ti laz. i da te obavestim ti si duzan cuvat pov s svake cudne situacije dje mislis da bi ti trazili pov
I ovo nije pravilo dogadjaja 1.7 nego random u getuevo kako vidite na pov kako on ni jedan metak na mene nije pogodio i kako on sve hita zahtevam pc check na nega najgore sto on preko zida jos ubije.
vazi seObrisano full jer sam brisao snimke zauzimale 200gb, ovde nista cudno nije pokazacu povove s nekih evenata da se vidi sve i tjt ovde dsync cisti
Druze s njim si u fam i lajkas mu tu mani te price lik je bio free kill trci ko muva bez glave jos se vsync iza zida i tjt a ja missao polavazi se
moze dsync bit 1 put al citavo vrjiemeDruze s njim si u fam i lajkas mu tu mani te price lik je bio free kill trci ko muva bez glave jos se vsync iza zida i tjt a ja missao pola
nemoj da i ja okacim kako si me ubio tkd nemoj mi balavis po zivaca tj i ja sam bila free kill..Druze s njim si u fam i lajkas mu tu mani te price lik je bio free kill trci ko muva bez glave jos se vsync iza zida i tjt a ja missao pola
Dobro brate kako vas 2 kazete, one arm robberi,moze dsync bit 1 put al citavo vrjieme
ce snosis posljedice za imat hitbox itdDobro brate kako vas 2 kazete, one arm robberi,
Dada hahahahaahace snosis posljedice za imat hitbox itd