Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Laganje administracije | Danilo Low (For Mujo)

Status
Not open for further replies.
Your ID
28427
Players nickname
Cobisa Redingtonovic
Administrators nickname
Danilo Low
Date
Apr 3, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/611614/

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Poštovanje Mujo i Abrahame.

Na ovoj aplikaciji za admine Rejected - Aplikacija za Assistent Administratora | Isabella Keksic u februaru 2024. godine dotični igrač je napisao da ima 17 godina.

To je bila aplikacija sa njegovog twink accounta.

Na novoj aplikaciji za admine Approved - Admin Aplikacija | Danilo Low sa main accounta, napisao je da ima 16 godina.

Kako je moguće da je dotični admin izgubio jednu godinu svog života od februara 2024. godine do aprila 2024. godine?

Lagao je u aplikaciji ali je ipak postao admin.

Zamolio bih da se ove prijave pregledaju i da se kazni laganje administracije, jer kakav primjer nam daje on kao admin ako laže u aplikacijama i na jednoj aplikaciji ima 17 godina, a na drugoj par mjeseci poslije ima 16 godina?

Unaprijed hvala.

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Ps.

Meni niste dozvolili da kupim kancelariju na twink accountu 28427, dok mi nije istekla na main accountu ID 27811 vjerovatno zbog ovog pravila:

1.5 Zabranjeno je imati više od jednog biznisa, uključujući dodatne račune. 1 osoba - 1 posao. | Zabranite 30 dana svakom računu

Kako meni niste dozvolili (pretpostavljam) zbog ovog pravila da kupim kancelariju na twink accountu (28427), dok mi nije istekla ova na mainu (27811), kako je moguće onda da admin ima kancelariju kao biznis/posao na twink accountu ID 44240, a da na main accountu 43269 bude admin?

On zarađuje novac od igrača isto kao sa biznisom, što ovo u suštini i jeste.

Zamolio bih da se i ovo razmotri, jer ako su takva pravila važila za mene, treba da važe i za sve druge. Ako sam negdje pogriješio, slobodno mi recite, cijenim vaše mišljenje poštovani Mujo i Abrahame.

Unaprijed hvala.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom