Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18722
Players nickname
Lav Meningez
Suspect ID
54731
Date of violation
Apr 3, 2024
Time of violation
23:20
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=-jKYDQel4PY

Lav Montana

Player
Player
dada bato nisi ni uslov dao a kad si mi se priblizio u onom delu nije se nista culo da govoris a bio si pored mene, kako to?

Lucifer Berlusconi

Player
Player
To sto tebe tvoji roditelji nisu vaspitali i nemas drugare i prijatelje ja druze za razliku od tebe imam 25 dina platu od 3 soma evra a ti i dalje uzimas 200 kinti za uzinu nemoj samo da mi pricas price sedis ceo dan ispred naseg fema debilcino mala resicemo mi i tebe nisi ti prvi hahaha

Lav Montana

Player
Player
To sto tebe tvoji roditelji nisu vaspitali i nemas drugare i prijatelje ja druze za razliku od tebe imam 25 dina platu od 3 soma evra a ti i dalje uzimas 200 kinti za uzinu nemoj samo da mi pricas price sedis ceo dan ispred naseg fema debilcino mala resicemo mi i tebe nisi ti prvi hahaha
Bato nadji život propalitetu ti nemaš leba jesti, hvala na lepim recima

Lav Montana

Player
Player
Nerviras se jer znaš šta si učinio, vidiš za tvojih 40 godina života nisi naučio da priznas krivicu

Taree Dzafa

Player
Player
Braco dobit cete obojca za GP 3.1 dzaba se svadate, usput GP 6.15 je jer ti je smanjen krug kada pricas i nisi se cuo

Stefan Whitee

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu
ID 54731 ce dobiti kaznu za G.P 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom