Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
14572
Players nickname
Nani Undefeated
Suspect ID
18443, 54882
Date of violation
Apr 4, 2024
Time of violation
13:15
Proofs
https://imgur.com/a/gisNeyM

Snoby

Player
Player
Ovako da ti ispricam ja kao ex clen na familija ja sam uzeo sutra munucija ali ne 500 da jesam uzeo 200 sutra ono umro sam 2 puta na placka banke i neki event (kako nov character) Jordi kako (lider) on me invajto i ja mislio sam da je lider i uzo 200+ a da danas sam uzo 100 popricao sam ako oce da mu vratim da mu kupim ajd oni su odbijale i sve to i preteli da ce mo spawn killovanje i sve tako ostalo...

Opet ako ocete jas sam ponavio 100 puta..

Nanii

Player
Player
Ovako da ti ispricam ja kao ex clen na familija ja sam uzeo sutra munucija ali ne 500 da jesam uzeo 200 sutra ono umro sam 2 puta na placka banke i neki event (kako nov character) Jordi kako (lider) on me invajto i ja mislio sam da je lider i uzo 200+ a da danas sam uzo 100 popricao sam ako oce da mu vratim da mu kupim ajd oni su odbijale i sve to i preteli da ce mo spawn killovanje i sve tako ostalo...

Opet ako ocete jas sam ponavio 100 puta..
uzeo si 500 odjednom oko 13h ne izvlaci se zz

Snoby

Player
Player
kunem ti se u gospod da nisam uzeo 500 a da pitaj jordi on mi je rekao da uzmmem 200 uzeo sam x2 200 od veceras i znas zasto je to tako da evo priznajem da sam uzo 100 i to se desilo zato sto sam uzeo 200 i uzeo opet ali podelio sam na 100 i onda uzo 100 pito sam i admin da to moze da se dogadi i opet pricao sam Fica sad on je odbivao i admin je reko ako imam dokaze za to blah blah za odbivanje buraz to je vasa krivica neznam i ja to opet ti kazem po hiljaditi put ako oces dati vratim pisi ja cu ti vratit

Imas i same dokaze da sam uzeo 200 i stavio 200 vidi sam na slike..

Nanii

Player
Player
kunem ti se u gospod da nisam uzeo 500 a da pitaj jordi on mi je rekao da uzmmem 200 uzeo sam x2 200 od veceras i znas zasto je to tako da evo priznajem da sam uzo 100 i to se desilo zato sto sam uzeo 200 i uzeo opet ali podelio sam na 100 i onda uzo 100 pito sam i admin da to moze da se dogadi i opet pricao sam Fica sad on je odbivao i admin je reko ako imam dokaze za to blah blah za odbivanje buraz to je vasa krivica neznam i ja to opet ti kazem po hiljaditi put ako oces dati vratim pisi ja cu ti vratit
Moja krivica?
Au brate sta pricas ti. Oces mi reci da su logovi lazirani? Jel ti ne znas matematiku pa da ne znas zbrojiti logove da pise "Uzeo 100 AR metaka" "Uzeo 200 AR metaka" pored ti pise vrijeme lijepo 13:15 pa nadalje. Ne mozes sad lagati da se izvuces logovi sve dokazuju. I to sto pricas da ti je joe rekao da mozes uzeti ti je rekao za evente ovo nije ni blizu eventa. Aj sad zz

Last edited:

Snoby

Player
Player
Buraz pise ti uzeo 200 metci za AR i stavio 200 metci za AR, i kako nije blizzuuu da jeste juce sam uzeo za evente ali danas evo ti istina imas i na slike buraz da sam uzeo 100 samo i Wilson on ti je vratio sve stvare odma po neku minut oti nam je reko luka na (discord) i ova nije ti laz

Nanii

Player
Player
Buraz pise ti uzeo 200 metci za AR i stavio 200 metci za AR, i kako nije blizzuuu da jeste juce sam uzeo za evente ali danas evo ti istina imas i na slike buraz da sam uzeo 100 samo i Wilson on ti je vratio sve stvare odma po neku minut oti nam je reko luka na (discord) i ova nije ti laz
bmk ides zz

Snoby

Player
Player
A i jos jedno pitanje zasto ste nas ubili kad smo se vratili od kad smo ti vratili stvare?

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Prihvatiti ovu žalbu.

• ID 54882 ce dobiti kaznu za G.P.6.22
  • ID 18443 je sve sto je uzeo vratio, te nece dobiti kaznu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom