By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!uzeo si 500 odjednom oko 13h ne izvlaci se zzOvako da ti ispricam ja kao ex clen na familija ja sam uzeo sutra munucija ali ne 500 da jesam uzeo 200 sutra ono umro sam 2 puta na placka banke i neki event (kako nov character) Jordi kako (lider) on me invajto i ja mislio sam da je lider i uzo 200+ a da danas sam uzo 100 popricao sam ako oce da mu vratim da mu kupim ajd oni su odbijale i sve to i preteli da ce mo spawn killovanje i sve tako ostalo...
Opet ako ocete jas sam ponavio 100 puta..
Moja krivica?kunem ti se u gospod da nisam uzeo 500 a da pitaj jordi on mi je rekao da uzmmem 200 uzeo sam x2 200 od veceras i znas zasto je to tako da evo priznajem da sam uzo 100 i to se desilo zato sto sam uzeo 200 i uzeo opet ali podelio sam na 100 i onda uzo 100 pito sam i admin da to moze da se dogadi i opet pricao sam Fica sad on je odbivao i admin je reko ako imam dokaze za to blah blah za odbivanje buraz to je vasa krivica neznam i ja to opet ti kazem po hiljaditi put ako oces dati vratim pisi ja cu ti vratit
bmk ides zzBuraz pise ti uzeo 200 metci za AR i stavio 200 metci za AR, i kako nije blizzuuu da jeste juce sam uzeo za evente ali danas evo ti istina imas i na slike buraz da sam uzeo 100 samo i Wilson on ti je vratio sve stvare odma po neku minut oti nam je reko luka na (discord) i ova nije ti laz