Sve u pov.(Tražim da ovu žalbu zaobiđe : Carlos Malchiny)
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Gde je strah za zivot i brojano je.Sve u pov.(Tražim da ovu žalbu zaobiđe : Carlos Malchiny)
Sve u pov.(Tražim da ovu žalbu zaobiđe : Carlos Malchiny)
HAHAHAHAHAHAHAHAHA Sta pricas decko sta moram da uperim pusku u tebe vi bez puske golih ruku usli na nas troje i kakvo spominjanje majke jujuuuu cuje se u pozadini i sta ako se cuje nije se culo u igrici treba jednu terapiju da odradis ljubi te brat ako te usrece 35k od panela svaka cast sledeci put cu ti dat pare i baterijeNisi imao pusku uprenu u mene + nas je bilo 3 pa se nema cega bojat + cuje se oc vrijedanje majke
Po tvojoj logici mi onda nisi ni odbrojao posto u igrici nisam cuo + rado ja prihvatim tu tvoju bateriju i pare koje se nudeHAHAHAHAHAHAHAHAHA Sta pricas decko sta moram da uperim pusku u tebe vi bez puske golih ruku usli na nas troje i kakvo spominjanje majke jujuuuu cuje se u pozadini i sta ako se cuje nije se culo u igrici treba jednu terapiju da odradis ljubi te brat ako te usrece 35k od panela svaka cast sledeci put cu ti dat pare i baterije![]()
Sirotinji uvek treba pomoc.Po tvojoj logici mi onda nisi ni odbrojao posto u igrici nisam cuo + rado ja prihvatim tu tvoju bateriju i pare koje se nude
Imajte u obizuru da ja njegovo brojanje nisam mogao cuti zvog udaljenosti drugoga igracaPregled žalbe u toku.