Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45428
Players nickname
Tome Rajder
Suspect ID
38173
Date of violation
Apr 4, 2024
Time of violation
14:00
Proofs
https://streamable.com/9f6q00

LuleKovenko

Player
Player
Nisi imao pusku uprenu u mene + nas je bilo 3 pa se nema cega bojat + cuje se oc vrijedanje majke
HAHAHAHAHAHAHAHAHA Sta pricas decko sta moram da uperim pusku u tebe vi bez puske golih ruku usli na nas troje i kakvo spominjanje majke jujuuuu cuje se u pozadini i sta ako se cuje nije se culo u igrici treba jednu terapiju da odradis ljubi te brat ako te usrece 35k od panela svaka cast sledeci put cu ti dat pare i baterije:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Tome Rajder

Player
Player
HAHAHAHAHAHAHAHAHA Sta pricas decko sta moram da uperim pusku u tebe vi bez puske golih ruku usli na nas troje i kakvo spominjanje majke jujuuuu cuje se u pozadini i sta ako se cuje nije se culo u igrici treba jednu terapiju da odradis ljubi te brat ako te usrece 35k od panela svaka cast sledeci put cu ti dat pare i baterije:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Po tvojoj logici mi onda nisi ni odbrojao posto u igrici nisam cuo + rado ja prihvatim tu tvoju bateriju i pare koje se nude

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam odbiti ovu žalbu.
  • ID (45428) dobiće kaznu za FearRP+PG.
  • Trčiš na naoružane ljude bez straha za život i kupiš dok si mrtav panel.
  • Odbrojano ti je, to što nisi čuo, to je tvoj problem.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom