Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
56726
Players nickname
Dorijan Gmaz
Suspect ID
48684
Date of violation
Apr 4, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/dxx38WL5BfY

Gmaz

Player
Player
Sve se vidi na snimku, s time da je g.p. 6.15. pocinjen tek u 4:04 na snimku

Kody Nagato

Player
Player
Na povu se takoder vidi da oni vise non stop na mom posdjedu i mgaju decki se ne makivaju baitaju konstantno ko neki cucki
Admine koj budes odlucivo o ovome tu daj mi odredeno vrijeme da ti posaljem pov na kojem se vidi da ja brojim

Kody Nagato

Player
Player
I gospodin takoder spominje kao 3 puske da sam imo na glavi sta bi to trebalo znacit da me robaju ? U gradu ? Prva stvar nemas pravi razlog da ti meni drzis pusku na glavi u mom posjedu tako da ovo tu sto ti radis je cisto baitanje

Kody Nagato

Player
Player
I jos govori ingame patriku nije brojo imam pov kacicu di tu ima smisla ista

Gmaz

Player
Player
I gospodin takoder spominje kao 3 puske da sam imo na glavi sta bi to trebalo znacit da me robaju ? U gradu ? Prva stvar nemas pravi razlog da ti meni drzis pusku na glavi u mom posjedu tako da ovo tu sto ti radis je cisto baitanje
Fear Rp niko te nije robo, da ti neko kaze imas 3 puske na glavi ti bi im reko nemozete me robat u gradu

Gmaz

Player
Player
Na povu se takoder vidi da oni vise non stop na mom posdjedu i mgaju decki se ne makivaju baitaju konstantno ko neki cucki
Admine koj budes odlucivo o ovome tu daj mi odredeno vrijeme da ti posaljem pov na kojem se vidi da ja brojim
Niko te nije cuo cak ti je i lik reko komšo necujes se , a ja sto mgam to je moja stvar ti si i dalje napravio g.p. 6.15.
Sto ne opravdava apsolutno nista od tih stvari sto si ti napisao, Mi smo na tvoj posjed dosli razcistit stvari da se vrate koje nisi htio vratit, molim lijepo, zanima me isto kako imas neformalnu ako imas 2 clana koja budu aktivna u igrici

Kody Nagato

Player
Player
Niko te nije cuo cak ti je i lik reko komšo necujes se , a ja sto mgam to je moja stvar ti si i dalje napravio g.p. 6.15.
Sto ne opravdava apsolutno nista od tih stvari sto si ti napisao, Mi smo na tvoj posjed dosli razcistit stvari da se vrate koje nisi htio vratit, molim lijepo, zanima me isto kako imas neformalnu ako imas 2 clana koja budu aktivna u igrici
Vidjet ces na mom povu da nije g.p 6.15 pa ces se iznenadit kolko si glup

Kody Nagato

Player
Player
To jest budes vidio da je brojano pa kad se pravite glupi onda ispadnite stvarno glupi

Gmaz

Player
Player
Ti si decko ocito pre glup da bi shvatio ista ako imam pov dje se cujem da brojim nedobivam nista nema G.P
i ono lik umro jer si ti broj sebi u glavi a, izgovori boze me sacuvaj , admin molim vas da postupite kako treba

Status
Not open for further replies.
Top Bottom