By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Fear Rp niko te nije robo, da ti neko kaze imas 3 puske na glavi ti bi im reko nemozete me robat u graduI gospodin takoder spominje kao 3 puske da sam imo na glavi sta bi to trebalo znacit da me robaju ? U gradu ? Prva stvar nemas pravi razlog da ti meni drzis pusku na glavi u mom posjedu tako da ovo tu sto ti radis je cisto baitanje
Niko te nije cuo cak ti je i lik reko komšo necujes se , a ja sto mgam to je moja stvar ti si i dalje napravio g.p. 6.15.Na povu se takoder vidi da oni vise non stop na mom posdjedu i mgaju decki se ne makivaju baitaju konstantno ko neki cucki
Admine koj budes odlucivo o ovome tu daj mi odredeno vrijeme da ti posaljem pov na kojem se vidi da ja brojim
ide 6 15I jos govori ingame patriku nije brojo imam pov kacicu di tu ima smisla ista
Vidjet ces na mom povu da nije g.p 6.15 pa ces se iznenadit kolko si glupNiko te nije cuo cak ti je i lik reko komšo necujes se , a ja sto mgam to je moja stvar ti si i dalje napravio g.p. 6.15.
Sto ne opravdava apsolutno nista od tih stvari sto si ti napisao, Mi smo na tvoj posjed dosli razcistit stvari da se vrate koje nisi htio vratit, molim lijepo, zanima me isto kako imas neformalnu ako imas 2 clana koja budu aktivna u igrici
a soooo se ljutisTo jest budes vidio da je brojano pa kad se pravite glupi onda ispadnite stvarno glupi
gle buraz i ja sam brojao isto ondaTo jest budes vidio da je brojano pa kad se pravite glupi onda ispadnite stvarno glupi
al to i dalje nista ne znaci jer se nisi cuo ingTo jest budes vidio da je brojano pa kad se pravite glupi onda ispadnite stvarno glupi
de reci patriku i mateju da ne dolaze vise da ih ne saljem u bolnciu bezveze hvala bakiTo jest budes vidio da je brojano pa kad se pravite glupi onda ispadnite stvarno glupi
Ti si decko ocito pre glup da bi shvatio ista ako imam pov dje se cujem da brojim nedobivam nista nema G.Pal to i dalje nista ne znaci jer se nisi cuo ing
i ono lik umro jer si ti broj sebi u glavi a, izgovori boze me sacuvaj , admin molim vas da postupite kako trebaTi si decko ocito pre glup da bi shvatio ista ako imam pov dje se cujem da brojim nedobivam nista nema G.P
Nije ovo in game abahahahah vidi se da neznas pravila uopcei mislim ono ako on mene moze vrijedat
taj argument ne opravdava nistaNije ovo in game abahahahah vidi se da neznas pravila uopce
znaci ingame mi nesmijes rec da sam glup a svugdje mi mozes rec da sam glup, bas imas glupo razmisljanjeNije ovo in game abahahahah vidi se da neznas pravila uopce