Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Your ID
141096
Players nickname
tuncay ResT
Administrators nickname
aarush Goyal
Date
Apr 4, 2024
Time
17:38
Proofs
...

ResT

Player
Player
merhaba söylemeden önce, söz veriyorum söylediğim her şey yalan değil, tek bir kelime bile yalan değil, ben günahkarlar ailesinin vekiliyim, başka bir aileye baskın yapacaktık, ailenin evine geldiğimde , diğer vekil arkadaşım kendi aralarında konuşuyordu, ben sadece izliyordum, onlar konuşurken admin yakut geldi ve 3 kişiye dilsiz attı, sonra ben ve diğer vekil arkadaşımla iddiaya girdik, admin dilsiz atmaz dedi. Dilsiz atıyor dedim, ailenin başka bir üyesinden aile evindeki yöneticiyi aramasını istedik ve Türkçe konuştuk, aarush goyal geldi bize dilsiz atmadı direkt uyarı attı ben de admin panelinden aarush goyal'e itiraz ettim , ruby specter beni 1 hafta uzaklaştırma cezası aldı çünkü biz aile evinde olmamıza rağmen uyarı atılırken diğer arkadaşlarımın neden dilsiz atıldığını defalarca yazdım

ResT

Player
Player
I am ready to remain silent for 1 week instead of a warning, if you accept.

ResT

Player
Player
merhaba söylemeden önce, söz veriyorum söylediğim her şey yalan değil, tek bir kelime bile yalan değil, ben günahkarlar ailesinin vekiliyim, başka bir aileye baskın yapacaktık, ailenin evine geldiğimde , diğer vekil arkadaşım kendi aralarında konuşuyordu, ben sadece izliyordum, onlar konuşurken admin yakut geldi ve 3 kişiye dilsiz attı, sonra ben ve diğer vekil arkadaşımla iddiaya girdik, admin dilsiz atmaz dedi. Dilsiz atıyor dedim, ailenin başka bir üyesinden aile evindeki yöneticiyi aramasını istedik ve Türkçe konuştuk, aarush goyal geldi bize dilsiz atmadı direkt uyarı attı ben de admin panelinden aarush goyal'e itiraz ettim , ruby specter beni 1 hafta uzaklaştırma cezası aldı çünkü biz aile evinde olmamıza rağmen uyarı atılırken diğer arkadaşlarımın neden dilsiz atıldığını defalarca yazdım
correction
(I mistakenly wrote Turkish instead of English)

Before I say hello, I promise that nothing I say is not a lie, not a single word is not a lie, I am the deputy of the sinners family, we were going to raid another family, when I came to the family's house, my other deputy friend was talking among themselves, I was just watching, while they were talking, admin yakut came and threw mute to 3 people, then me and my other deputy friend and I made a bet, the admin said he would not throw mute. I said he was throwing mute, we asked another member of the family to call an admin in the family house and we spoke Turkish, aarush goyal came and did not throw mute at us, he threw a warning directly, so I objected to aarush goyal from the admin panel, ruby specter suspended me for 1 week, why did my other family friends get mute while we received a warning
If the ban is lifted, I will accept a week of silence if you agree.

Top Bottom