Sve u pov.Brojanje zapoceno od drugoga lika onda prestaje sa brojanjem kaze nesto i ovaj njegov drugar puca i ubija.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jako ste dosadni ako vam trebaju pare mrs na farmu i radi ili nauci da pucas da dodji lepo da krades a ne ko pizda uleti zadjih 10 sekundi i kupi panele smesni steSve u pov.Brojanje zapoceno od drugoga lika onda prestaje sa brojanjem kaze nesto i ovaj njegov drugar puca i ubija.
Ja kao dobar clan ovoga projekta idem i popravljam tebi panele a ti mene sam znas da vredas stvarno nisi ureduJako ste dosadni ako vam trebaju pare mrs na farmu i radi ili nauci da pucas da dodji lepo da krades a ne ko pizda uleti zadjih 10 sekundi i kupi panele smesni ste![]()
Da se primetiti da si malo oboleo u mozgu moj savet je da sto pre se posavetujes s nekim oko toga da nebi imo jos vece posledice jer su te verovatno par puta ispustili na glavu kad si bio mali ili su te maltretirali u skoli pa nemas muda da se suprotsavis nikom pa vodis rat po vorumuJa kao dobar clan ovoga projekta idem i popravljam tebi panele a ti mene sam znas da vredas stvarno nisi uredu![]()
Izuzetno je nepromisljeno i neodgovorno iznositi takve uvrede. Ali, posto si vec pokazao svoju zrelost i nivo inteligencije, pretpostavljam da ce bilo kakav dalji razgovor biti uzaludan. Srecno u potrazi za sazrevanjem i empatijom.Da se primetiti da si malo oboleo u mozgu moj savet je da sto pre se posavetujes s nekim oko toga da nebi imo jos vece posledice jer su te verovatno par puta ispustili na glavu kad si bio mali ili su te maltretirali u skoli pa nemas muda da se suprotsavis nikom pa vodis rat po vorumu