Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
45428
Players nickname
Tome Rajder
Suspect ID
22940
Date of violation
Apr 5, 2024
Time of violation
22:02
Proofs
https://streamable.com/r39cu4

Tome Rajder

Player
Player
Sve u pov.Brojanje zapoceno od drugoga lika onda prestaje sa brojanjem kaze nesto i ovaj njegov drugar puca i ubija.

Tome Rajder

Player
Player
Jako ste dosadni ako vam trebaju pare mrs na farmu i radi ili nauci da pucas da dodji lepo da krades a ne ko pizda uleti zadjih 10 sekundi i kupi panele smesni ste:p
Ja kao dobar clan ovoga projekta idem i popravljam tebi panele a ti mene sam znas da vredas stvarno nisi uredu ;)

Tome Rajder

Player
Player
Ja idalje prihvacam 35k i baterije koje mozes da pozajmis nisam ti ja izbirljiv ako das jednu sta se tu moze jedna ali zlata vredna :love:

LuleKovenko

Player
Player
Ja kao dobar clan ovoga projekta idem i popravljam tebi panele a ti mene sam znas da vredas stvarno nisi uredu ;)
Da se primetiti da si malo oboleo u mozgu moj savet je da sto pre se posavetujes s nekim oko toga da nebi imo jos vece posledice jer su te verovatno par puta ispustili na glavu kad si bio mali ili su te maltretirali u skoli pa nemas muda da se suprotsavis nikom pa vodis rat po vorumu

Tome Rajder

Player
Player
Da se primetiti da si malo oboleo u mozgu moj savet je da sto pre se posavetujes s nekim oko toga da nebi imo jos vece posledice jer su te verovatno par puta ispustili na glavu kad si bio mali ili su te maltretirali u skoli pa nemas muda da se suprotsavis nikom pa vodis rat po vorumu
Izuzetno je nepromisljeno i neodgovorno iznositi takve uvrede. Ali, posto si vec pokazao svoju zrelost i nivo inteligencije, pretpostavljam da ce bilo kakav dalji razgovor biti uzaludan. Srecno u potrazi za sazrevanjem i empatijom.

IIlija Diamonds

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti žalbu.
  • ID(42227) će biti kažnjen za G.P 6.16.
  • ID(22940) će biti kažnjen za G.P 6.15.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom