By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nista od toga pova legendo a druga stvar ja sam taj Stranac 43053 legendo ti nas zaustavljas na eventu legendo ocigledno nisi upucen ovo ti je event za fam kao sto su i komponente event ista stvar znaci ne smijes me zajebavat i zaustavljati bez veze jel branim svoj kamion ti dolazis i pametujes također tvoji kolege pucaju bez brojanja kao sto se vidi u povu kako moj covjek pada sta ti imas trazit kao pandur na autoput i zaustavljati kamion na eventu ne razumijem te lijepo mi je bilo receno od strane Senior Admina Tefe Kuturica da se smije pucati bez brojanja kada vozim i stitim kamion a vi kao panduri nemate sta traziti i zaustavljati kamion ili ljude oko kamiona koji ga stite a skuzio sam ja u cemu se radi cim na eventu nemamo savez s vasom familijom kada tvoji ljudi dodju da mi krade kamion mi ih prokokamo onda zove vas pandure koji ste u tome famu da mi dodjete sabotirati kamion do tada LPvidite lijepo sve na pov