By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kaze preko nocinek se proveri jer decko ima nesto 100% jer prvo ima 16 kila na bizz 3k dameg a sad 12 kila i 1,3k dameg na inf i ro sve preko noci . Mislim da je malo sumljivo
Clean kill cemu report?nek se proveri jer decko ima nesto 100% jer prvo ima 16 kila na bizz 3k dameg a sad 12 kila i 1,3k dameg na inf i ro sve preko noci . Mislim da je malo sumljivo
Druze toliko si jadan i bezruk da je to smesno citujes kao najveci kompleksas na ssrveruApproved - Sumnjam da se radi o cheat |23021
Sumnjam da se radi o cheat-u Na vama je da provjeritegta5grand.comApproved - Possible Cheat | 23021
Zahtijevam pov, jer smatram da ima nesto pogadja me kroz zid Na snimku se vidi da me jedan igrac puca i prvi metak sa revom, a stojim iza stubagta5grand.comOvo je dovoljno da se vidi ko cituje preko twinkova![]()
Ammire vise si proveo vremena na bahamima nego igrajuciClean kill cemu report?
Brate skill issue imas pa reportas nekog ko zna pogodit metka u video igriciAmmire vise si proveo vremena na bahamima nego igrajuci![]()
Pa vidi se ko mora da igra na engleskom jer je banovan na srpskom serveru sta da ti kazem probaj da vezbas malo da naucis ne moze sve u zivotu na laksi nacinBrate skill issue imas pa reportas nekog ko zna pogodit metka u video igrici
Mijomire da te pita brat ti sve nas znaš a mi tebe ne znamo koji si tiDruze toliko si jadan i bezruk da je to smesno citujes kao najveci kompleksas na ssrveru![]()