By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kaze preko noci akile bio si kod nas u fam mogao si da pogledas u event logovima da nije nista preko nocinek se proveri jer decko ima nesto 100% jer prvo ima 16 kila na bizz 3k dameg a sad 12 kila i 1,3k dameg na inf i ro sve preko noci . Mislim da je malo sumljivo
Clean kill cemu report?nek se proveri jer decko ima nesto 100% jer prvo ima 16 kila na bizz 3k dameg a sad 12 kila i 1,3k dameg na inf i ro sve preko noci . Mislim da je malo sumljivo
Druze toliko si jadan i bezruk da je to smesno citujes kao najveci kompleksas na ssrveruApproved - Sumnjam da se radi o cheat |23021
Sumnjam da se radi o cheat-u Na vama je da provjeritegta5grand.comApproved - Possible Cheat | 23021
Zahtijevam pov, jer smatram da ima nesto pogadja me kroz zid Na snimku se vidi da me jedan igrac puca i prvi metak sa revom, a stojim iza stubagta5grand.comOvo je dovoljno da se vidi ko cituje preko twinkova
Ammire vise si proveo vremena na bahamima nego igrajuciClean kill cemu report?
Brate skill issue imas pa reportas nekog ko zna pogodit metka u video igriciAmmire vise si proveo vremena na bahamima nego igrajuci
Pa vidi se ko mora da igra na engleskom jer je banovan na srpskom serveru sta da ti kazem probaj da vezbas malo da naucis ne moze sve u zivotu na laksi nacinBrate skill issue imas pa reportas nekog ko zna pogodit metka u video igrici
Mijomire da te pita brat ti sve nas znaš a mi tebe ne znamo koji si tiDruze toliko si jadan i bezruk da je to smesno citujes kao najveci kompleksas na ssrveru