Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
45428
Players nickname
Tome Rajder
Suspect ID
58418
Date of violation
Apr 6, 2024
Time of violation
16:03
Proofs
https://streamable.com/dvpna7

Tome Rajder

Player
Player
Dolazim da naplatim dug id 58418 pocinje brojanje bez izdaje zahtjeva te osobi govorim da radim kao kolekcionar ako slucejno id 58418 nije vidio ili bio upucen da sam dosao naplatiti mu dug.

Zaxon

Player
Player
Dolazim da naplatim dug id 58418 pocinje brojanje bez izdaje zahtjeva te osobi govorim da radim kao kolekcionar ako slucejno id 58418 nije vidio ili bio upucen da sam dosao naplatiti mu dug.
dodaj me na bubicu

Zaxon

Player
Player
dodaj me na bubicu
Dolazim da naplatim dug id 58418 pocinje brojanje bez izdaje zahtjeva te osobi govorim da radim kao kolekcionar ako slucejno id 58418 nije vidio ili bio upucen da sam dosa

nisam te cuo u igrici a prije toga si bio dosoa da postavis panel pa sam mislio da si dosao da krades panele nisam znao da si za dugove jbg sry a nisam te cuo kad si pricao na povu.

Zaxon

Player
Player
i 6.24 Zabranjeno je pljačkati/otimati osobe koje rade na započinjanju poslova kao što su autobusi/taksisti/električari itd.
ja nisam nista uzeo od tebe al eto jbg

Tome Rajder

Player
Player
nisam te cuo u igrici a prije toga si bio dosoa da postavis panel pa sam mislio da si dosao da krades panele nisam znao da si za dugove jbg sry a nisam te cuo kad si pricao na povu.
Stavi svoj pov da nisi cuo iako nista neznaci posto se vidi da sam pricao u igrici unutar tvog zvucnog kruga te prica za panele ne pali dolazim poslje punboga sata na panel postavljene sat prethodno. 6.24 kaze isto da je zabranjeno ubijanje kolekcionara

Zaxon

Player
Player
Stavi svoj pov da nisi cuo iako nista neznaci posto se vidi da sam pricao u igrici unutar tvog zvucnog kruga te prica za panele ne pali dolazim poslje punboga sata na panel postavljene sat prethodno. 6.24 kaze isto da je zabranjeno ubijanje kolekcaj

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.
  • ID (58418) dobiće kaznu za G.P 6.15.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom