Dolazim da naplatim dug id 58418 pocinje brojanje bez izdaje zahtjeva te osobi govorim da radim kao kolekcionar ako slucejno id 58418 nije vidio ili bio upucen da sam dosao naplatiti mu dug.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dodaj me na bubicuDolazim da naplatim dug id 58418 pocinje brojanje bez izdaje zahtjeva te osobi govorim da radim kao kolekcionar ako slucejno id 58418 nije vidio ili bio upucen da sam dosao naplatiti mu dug.
dodaj me na bubicu
Dolazim da naplatim dug id 58418 pocinje brojanje bez izdaje zahtjeva te osobi govorim da radim kao kolekcionar ako slucejno id 58418 nije vidio ili bio upucen da sam dosa
nisam te cuo u igrici a prije toga si bio dosoa da postavis panel pa sam mislio da si dosao da krades panele nisam znao da si za dugove jbg sry a nisam te cuo kad si pricao na povu.Dolazim da naplatim dug id 58418 pocinje brojanje bez izdaje zahtjeva te osobi govorim da radim kao kolekcionar ako slucejno id 58418 nije vidio ili bio upucen da sam dosao naplatiti mu dug.
i 6.24 Zabranjeno je pljačkati/otimati osobe koje rade na započinjanju poslova kao što su autobusi/taksisti/električari itd.Dolazim da naplatim dug id 58418 pocinje brojanje bez izdaje zahtjeva te osobi govorim da radim kao kolekcionar ako slucejno id 58418 nije vidio ili bio upucen da sam dosao naplatiti mu dug.
zako6990dodaj me na bubicu
Stavi svoj pov da nisi cuo iako nista neznaci posto se vidi da sam pricao u igrici unutar tvog zvucnog kruga te prica za panele ne pali dolazim poslje punboga sata na panel postavljene sat prethodno. 6.24 kaze isto da je zabranjeno ubijanje kolekcionaranisam te cuo u igrici a prije toga si bio dosoa da postavis panel pa sam mislio da si dosao da krades panele nisam znao da si za dugove jbg sry a nisam te cuo kad si pricao na povu.
Stavi svoj pov da nisi cuo iako nista neznaci posto se vidi da sam pricao u igrici unutar tvog zvucnog kruga te prica za panele ne pali dolazim poslje punboga sata na panel postavljene sat prethodno. 6.24 kaze isto da je zabranjeno ubijanje kolekcaj