Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48684
Players nickname
Fujibayshi Nagato
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 6, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/gvRc3puOMAg

Kody Nagato

Player
Player
znaci ovako dobio sam G.P 6.15 iz razloga jer je doticni u svojoj glavi nije cuo napiso sam tamo u komentare da admin da adekvatno vrijeme da dostavim pov nije dao vrijeme nego je samo zakljucio zalbu dostavljam pov u kojem se vidi da brojim
ovo je zalba zbog koje sam kaznjen zelio bi da mi se makne upozorenje i da me izvadite iz zatvora

Gmaz

Player
Player
Pa šta ti nije jasno da si đžabe ti brojao kada te niko nije ni cuo to ti je kao da nisi ni brojao, admin te nije trazio pov jer nema veze sto si ti brojo u svojoj glavi kad te niko nije cuo

Gmaz

Player
Player
A htio bi da proverite ovog gospodina za multiple accounts jer je doticni na 2 accounta dobio g.p. 6.15. i na 3 je u EMS sto je nemoguce ako ima 2 accounta da je istekao warn kroz 3 dana.

Gmaz

Player
Player
acounts Fujibayshi Nagato Petra Walker Kody Walker to su ta tri acounta
i ako se doticni gospodin bude pravio pametan i rekao da on nije igrao na jednom od 3 accounta, ima u logovima da se vidi IP adressa sa koje se je uslo na server vjerujem

Gmaz

Player
Player
i ako se doticni gospodin bude pravio pametan i rekao da on nije igrao na jednom od 3 accounta, ima u logovima da se vidi IP adressa sa koje se je uslo na server vjerujem
i jos account pod imenom Petra Walker nije njegov

Kody Nagato

Player
Player
i jos account pod imenom Petra Walker nije njegov
bahahahahahahhaahah kolko ja znam legalno je imat 2 acc sto se tice harved id-a tu nema nikakve nepravilnosti slobodno neka provjerava bilo ko sta zeli budes samo ispo glup gmaz ahahah

Gmaz

Player
Player
bahahahahahahhaahah kolko ja znam legalno je imat 2 acc sto se tice harved id-a tu nema nikakve nepravilnosti slobodno neka provjerava bilo ko sta zeli budes samo ispo glup gmaz ahahah
pametni moj rodo ne hardware IP nego javni IP sa kojim se usao na 3 accounta ne 2, 3

Gmaz

Player
Player
Igras isto na accountu koji ne pripada tebi sve ima u logovima tako da se ne sekiraj reko sam ti da se ne zajebavas igras rp ni cijelu godinu, dok ja igram 7 godina, takve kao ti sa njima mi je bilo najslade da se svadam jer se uvijek smijete kad napadate nekog i mislite da ste u pravu

Kody Nagato

Player
Player
Igras isto na accountu koji ne pripada tebi sve ima u logovima tako da se ne sekiraj reko sam ti da se ne zajebavas igras rp ni cijelu godinu, dok ja igram 7 godina, takve kao ti sa njima mi je bilo najslade da se svadam jer se uvijek smijete kad napadate nekog i mislite da ste u pravu
Ajde da i to vidimo u logovima slobodno neka se provjeri pa te optuzim za lazno optuzivanje i meni unisttavanje mog rpa

Gmaz

Player
Player
Ajde da i to vidimo u logovima slobodno neka se provjeri pa te optuzim za lazno optuzivanje i meni unisttavanje mog rpa
Eh da ti si to na laptopu igrao pa zato mislis da ne mogu da ti nadu ip? Koliko se ja sjecam njemacka je poprilicno stroga oko mjenjanja ip adresa ali ne sekiraj se pise u logovima sa koje ip adresse je usao tko ako se poklopi neka od ip adressa onda bit ce da ti je susjed igro, ili ces reci neki izgovor ali sumnjam da ce vaziti izgovor kada sam sada tvrdis da nisi igrao na 3 accounta a ja cu sada naci 3 zalbe gdje se cuje tvoj glas pa cemo vidit mozda nekako magicno mjenjas id.

Leon Zaza

🍃🗽🍃
Player
Zalba odbijena!
  • Zalba napisana u krivoj sekciji foruma, zalbe na administratora se ne pišu tu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom