Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58092
Players nickname
Radoje Angel
Suspect ID
45355
Date of violation
Apr 6, 2024
Time of violation
21:07
Proofs
https://youtu.be/oos4aiPPDMI

Stefan Rubiroza

Bate ne smaraj ljubi te brat
Player
Sve se vidi u POV-u, ID 45355 mi daje pasos sa pistoljem uperenim u moju glavu i jos sam poceo da brojim i on je rekao 5 4 3 i krenuo da puca! Zelim da se ovo kazni!!! SVAKI OFFTOPIC DA BUDE KAZNJEN!!!
Vidi ovako decko to sto nemas ruke i ubijaju te ljudi sa NG kapija i to sto si pao i prosuli te pa sad ovde places na forumu,radis MASS MG pricas na disc sa ovima,zatim kazes uradio je PG i to dok pricas....nemam reci kakvi ljudi postoje zasto Zele nekome nesto da upropaste....idi negde drugde placi...

Stefan Rubiroza

Player
Sve se vidi u POV-u, ID 45355 mi daje pasos sa pistoljem uperenim u moju glavu i jos sam poceo da brojim i on je rekao 5 4 3 i krenuo da puca! Zelim da se ovo kazni!!! SVAKI OFFTOPIC DA BUDE KAZNJEN!!!
+ Bug abuse ides u meni pa misic T kako bi Nes napiso al odma izlazis da bi mogo gledati bez da si pozvao hitnu (nisam siguran da li je ovo bug abuse al admini proverite ovo)

Radoje Angel

Player
Player
Dečice, žao mi da Vas ugasim danas. Sutra će mo se videti mi u ng da se rokamo da Vas raznesemo! A do tada POVLAČIM!

Vidimo se sutra ng, idemo trkice!

Vole Vas Radoje i Limrex <3

Stefan Rubiroza

Player
Dečice, žao mi da Vas ugasim danas. Sutra će mo se videti mi u ng da se rokamo da Vas raznesemo! A do tada POVLAČIM!

Vidimo se sutra ng, idemo trkice!

Vole Vas Radoje i Limrex <3
Cekacu te,samo na kojoj kapiji ces doci i nemoj doci bugatijem rentom ljubim te

Stefan Rubiroza

Player
On nema ruke ,a zato vas lider ne zna ocigledno za pravilo PG
Nije to PG da mu je dao pasos sa puskom u ruci onda bi to bio PG a ovako nije jer ti dok drziz postolj u ruci Mozes u RL da mu das pasos sa drugom rukom🤡🤡

Status
Not open for further replies.
Top Bottom