Dotični gospodin je krao iz fem skladišta nikom se nije najavio i naravno izašao je iz fema. Zamolio bih da se najstrože kazni.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ajmo da naučimo i danas nesto,do se desilo 25.1.2024. god decko mora najvise da prodje 48h da bi bilo validno a od ovog je proslo nekih 3mesecaDotični gospodin je krao iz fem skladišta nikom se nije najavio i naravno izašao je iz fema. Zamolio bih da se najstrože kazni.
Ajde da naučimo jos nešto i tebe pola mojih drugara je dobilo perma ban za G.P 6.22 za dokaze koji su stari 6 meseci ,a neki su bili i više tako da logovi iz skladišta su večni i morate se pomiriti sa istinomAjmo da naučimo i danas nesto,do se desilo 25.1.2024. god decko mora najvise da prodje 48h da bi bilo validno a od ovog je proslo nekih 3meseca
Decko te neko Nes pito? Sam pito klk dirgara ti je dobilo ban?Ajde da naučimo jos nešto i tebe pola mojih drugara je dobilo perma ban za G.P 6.22 za dokaze koji su stari 6 meseci ,a neki su bili i više tako da logovi iz skladišta su večni i morate se pomiriti sa istinom
Samo ti kažem realnu istinu mafijaš.Decko te neko Nes pito? Sam pito klk dirgara ti je dobilo ban?
Bahauahuahauahahahahahahauauauahauhauauahahahahahahahahahahahahshshhshshshahahahahaa.....a ti si opasan nesto ovde?Samo ti kažem realnu istinu mafijaš.
Njihovo je da kradu moje je da kacim (Juce sam mu opet dosao ko covek da ga pitam da vrati ono sto je pokro on mi broji 5 sekundi)Limrexe, sve ces da uradis samo da disbandas NG, to kaze kakav covek si. Nadzi neka pametnija posla da se bavis a ne da kacis na forumu.
+ samo je Neca npc bio okacen za kradju iz skladista ovog mafijasa do sad nismo kacili ovo mu je prvi put+ da dodam da ova zalba je jednom odbijena, tako da ne moze vise da prodze.
On nije krao, lider mu dozvolio da uzima iz skladiste. + zalba ce da bude povucena zato sto je jednom odbijena tako da dzaba ti je sve.Njihovo je da kradu moje je da kacim (Juce sam mu opet dosao ko covek da ga pitam da vrati ono sto je pokro on mi broji 5 sekundi)
Jel to isti ovaj lider sto je odobrio da se ovaj doticni okaci ?On nije krao, lider mu dozvolio da uzima iz skladiste. + zalba ce da bude povucena zato sto je jednom odbijena tako da dzaba ti je sve.
To nema nikakve veze, lider je potvrdio zalba je tu logovi su tu idalje.Lider vam je banovan tako da…imate jedan pozić…