Sve u pov. Neka najstrozije bude kaznjen!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!1. 2 lika iz FIB-a nije ceo FIB i nije dovoljno za warnSve u pov. Neka najstrozije bude kaznjen!
ako nije teska ooc uvreda bravo ti ga1. 2 lika iz FIB-a nije ceo FIB i nije dovoljno za warn
2. Picka relano nije neka teska OC uvreda
1. Ako je teza povreda pravila ne moraju biti 3 igraca da bi organizacija dobila samar.1. 2 lika iz FIB-a nije ceo FIB i nije dovoljno za warn
2. Picka relano nije neka teska OC uvreda
no hate brt ali da ti netko kaze picka mala reako nije teska ooc uvreda bravo ti ga
najjaci si mi ti1. Ako je teza povreda pravila ne moraju biti 3 igraca da bi organizacija dobila samar.
2. Ovde imamo vredjanje picko ali kada je rekao picko mala to vec ulazi u ooc vredjanje i doxing sto je teska povreda pravila
3. Samar za fib
Nauci ti sreco ocigledno nemas pojmano hate brt ali da ti netko kaze picka mala re
najjaci si mi ti
nauci nesto pa se javi
lp
Sve ti govori to sto na forumu pises samar. Cao zdravo1. Ako je teza povreda pravila ne moraju biti 3 igraca da bi organizacija dobila samar.
2. Ovde imamo vredjanje picko ali kada je rekao picko mala to vec ulazi u ooc vredjanje i doxing sto je teska povreda pravila
3. Samar za fib
reko sam vozi odavde jel si dobro bato?Uvrede nema to je prvo, drugo je to sto je jedino prekrseno pravilo od strane tebe koji ga bejtas da izadje iz auta i da te pokusa hapsiti bato nauci pravila.