Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Los Santos Vagos I Uros Cartel

Rejected
Status
Not open for further replies.

Uki Beli

The GOD
Player
Joined
Sep 2, 2023
Messages
243
1.Vaše ime IRL:Uroš
2.Vaše godine:16
3.Vremenska zona: GMT+1
4.Prosek na mreži dnevno: 7h
5.Vaš Discord: urosbeli
6.Vaše ime in game: Uros Cartel
7.Vaš ID:47857

Dodatne Informacije
1.Vođa za Los Santos Vagos

2.Zašto želite da budete lider ove specifične organizacije

2.1- Pre svega, imam dosta iskustva u bandama. Video sam mnogo i stekao iskustvo. Mnogo sam bio vođa na događajima bandi. Posvećen sam tome da članstvo ostane jako i uspešno. Vodio sam mnogo stvari dok sam bio lider. Siguran sam da ću biti vođa koji ne dobija opomene. Možemo da postignemo velike stvari sa mojim saigračima u mom mandatu i da ostanemo na vrhu takmičenja.

2.2- Verujem da imam odlično vođstvo. Sve sam video šta nije u redu sa onim što je netačno. Siguran sam da imam dovoljno informacija. Na osnovu mog iskustva. Zadržaću Los Santos Vagos na vrhu. Los Santos Vagos će uvek biti aktivan.

2.3- Mislim da je Los Santos Vagos jedna od važnih bandi kao i druge bande. Dugo sam u gradu. Video sam neaktivne i nemoćne u getu. Zato želim da budem vođa bande Los Santos Vagos jer ću i ovo promeniti, uveren sam u sebe i želim da radim ove stvari pod zamenikom mog vođstva. Moj cilj je da ovo završim bez grešaka i na profesionalan način.

3.Vaši saveti za poboljšanje igre uloga u organizaciji1 - Uvek ćemo biti aktivni u bandi radeći mnogo različitih aktivnosti (pljačka prodavnice, prodavnica oružja, situacija sa taocima, fz racija, pljačka na autoputu). Pokušaćemo da stupimo u interakciju sa Lavovima, posebno tako što ćemo napraviti situaciju taoca. Verujem da ćemo na ovaj način još više unaprediti naš rp. Oni će videti Los Santos Vagos ne samo u štabu, svuda u getu i van geta. Uradićemo sve tako što ćemo pričati profesionalno na radiju, a da ne radimo metagaming u skladu sa pravilima. Držaćemo se pravila bez kršenja pravila. Neću dozvoliti kršenje pravila u Los Santos Vagos. Svako kršenje pravila će dovesti do izbacivanja, štrajka ili stavljanja na crnu listu od strane bande.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom